Forretninger i Sydafrika - del 2/2

forretninger-sydafrika-oversaettere

Sydafrikanere elsker at have det sjovt. En ægte workaholic ses der mere kritisk på.

Håndtering af kontrakter og aftaler

I Sydafrika er håndtering af kontrakter ikke så detaljeret som vores. Kontrakter er mere generelle, for at give den sydafrikanske forretningspartner mere spillerum. Aftaler forsegles ofte i Sydafrika med et håndtryk. Men i din egen interesse bør du sikre dig, at du får alle vigtige detaljer på skrift. Sørg også for at sikre dine egne arrangementer. I et så lille erhvervsliv som det sydafrikanske bliver det hurtigt kendt, når en udenlandsk virksomhed har brudt en kontrakt.

Sørg for, at alle kontraktoplysninger er klart definerede. For eksempel oprettes en liste der nøjagtigt angiver de fordele og frister du forventer, og hvilke konsekvenser deres manglende overholdelse vil medføre. En god projektleder kan hjælpe dig med disse opgaver: Sammen med din forhandlingspartner definerer han projektets milepæle.

Sociale aspekter

Sydafrikanere elsker at have det sjovt. Livsstilen som en ægte workaholic betragtes kritisk af omgivelserne. I Kap det gode Håb vil du have en vellykket karriere, men samtidig også nyde dit privatliv. Så du bliver ofte inviteret af forretningspartneren til "braai", som er en sydafrikansk grillaften. Denne invitation bør absolut accepteres.

Sydafrika er et land i med mange kontroverser og en dynamisk udvikling, med alle dets fordele og ulemper. Forståelse af den sociale situation, den lette britiske humor, og interesse for et smukt land med sin helt egen historie, er værdier der er højt værdsat af sydafrikanerne.

Sproglig hjælp

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til at oversætte kontrakter eller andre teksttyper, hjælper vores erfarne oversættere gerne.