Professionel asiatisk oversætter (kinesisk, japansk og andre)

Professionel asiatisk oversætter kinesisk, japansk

Professionel oversætter til asiatiske sprog

En professionel eller specialiseret asiatisk oversætter (f.eks. oversættelse til kinesisk, japansk osv.) vil ikke have nogen problemer med at forstå de mange aspekter, man forbinder med asiatiske tegn, og implementeringen af de talte sprog. Her vil du finde en kort introduktion til ”Fjernøsten”: Asien er det største kontinent med en befolkning på mere end 4 milliarder, hvilket er 60 procent af verdens befolkning. De forskellige sprog, som der tales i Asien´s 47 lande, tilhører omkring 19 sprogstammer. Kina har den største befolkning, mens Rusland har det største areal. I hver respektive kultur er der forskellige livsmodeller; mytologi, filosofi og religion, som alle kræver forskellige adfærdsmønstre; den skriftlige og verbale kommunikation er meget forskellig. Indoeuropæisk (ikke kinesisk, indisk eller japansk) er de mest udbredte; der er omkring 700 dialekter i Indonesien, omkring 415 i Indien – hvoraf 22 er officielle sprog – og omkring 170 på Filippinerne. Der er mange forskellige dialekter i Kina; kun Korea har et enkelt sprogsystem, men med mange forskellige dialekter.

Eksperter i asiatiske sprog eller oversættere skaber et grundlag for at forstå alle disse sværhedsgrader inden for et sprog, så det respektive formål eller hensigt, ifølge deres ekspertise, kan nås i hvert tilfælde.

Fejlfri og klar oversættelse er nødvendig for at sikre, at forretningsaktiviteter med asiatiske firmaer i skreven og verbal form forløber fejlfrit. Hvis der opstår kommunikationsbesvær under kontraktforhandlinger, vil det ikke danne forudsætningerne for et succesfuldt økonomisk regnskab.

Hvis du har behov for en asiatisk oversættelsesservice, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Tilføj ny kommentar