Brugermanual oversættelse af Alphatrad Danmark

Brugermanual oversættelse teknisk-oversaettelse

Kig ikke nu – det er en brugermanual

Bare tanken om at installere teknisk komplekst udstyr får mange til at give op, endda før de er begyndt. Hvis det, udover alle de tekniske kompleksiteter, føles som om du læser volapyk, så er kaos garanteret at komme. Uundgåeligt resultat: komplet frustration!

Et nyligt studie viser, at en dårligt oversat manual er en af de mest almindelige kilder til frustration og irritation med husholdningsapparater. Derfor er enkelte, nemme-at-følge introduktioner, skrevet i et forståeligt, fejlfrit sprog afgørende.

Så sæt en stopper for frustration og stol på os til dine oversættelser! Vi tilbyder specialistoversættelser i mange tekniske områder, som garanteret vil gøre dine kunder tilfredse.

Vi oversætter brugermanualer til mere end 100 sprog: tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, nederlandsk, russisk, polsk, tjekkisk, kinesisk og arabisk, bare for at nævne nogle stykker.

Få mere at vide ved at ringe til os eller send os en kopi af dit dokument for et gratis pristilbud til info@alphatrad.dk

 

Tilføj ny kommentar