Specialiserede oversættelser inden for luftfart og luftfartsteknik

oversættelser inden for luftfart og luftfartsteknik

Udviklingen inden for luftfart - drømmen om at flyve går aldrig af mode

Mens det ofte var enkeltpersoner der arbejdede alene med at realisere deres drøm, er det i dag internationale virksomheder der driver nye udviklinger, og dermed leverer ny drivkraft inden for luftfart. Foruden den militære del af flykonstruktion, bygges der passagerfly i stadig større proportioner, og lufthavne over hele verden udbygges med internationale forbindelser. Takket være sejl- og vandflyvning er ikke kun de store byer, men også fjerntliggende regioner i verden hurtigt tilgængelige, og mange tekniske innovationer der blev udviklet til luftfart, har senere fundet deres anvendelse i vores daglige liv.

 

Luftfartsteknologi i dag

Fra vinger der blev drevet af muskelkraft, til borebuer som blev brugt som drev, til det første fly med konstant motorstyring, har der været utallige mislykkede forsøg, og alligevel starter og lander der nu til dags passager- og transportfly hvert eneste minut i alle større lufthavne i verden. Hvor man engang brugte træ og enkle styreenheder for at sikre en lav vægt og god brugervenlighed, dog med en stor risiko, finder du i dag ekstremt lette og holdbare materialer og digitale kontrol- og styrepaneler, hvilket stort set har udelukket tekniske fejl. En milepæl inden for den moderne luftfartsteknologi var uden tvivl udviklingen af Concorde, et passagerfly med en tophastighed på mere end 2.000 km/t. Moderne luftfart beskæftiger sig i stigende grad med bæredygtighed, reduktion af emissioner og støj, samt en kontinuerlig udvikling af sikkerhedsrelevante komponenter.

Det er især de følgende områder der i stigende grad foregår på international plan:

  • Aerodynamik
  • Luftfartsdrev
  • Luftfartselektronik
  • Luftfartsnavigation
  • Luftfartssikkerhed

Foruden den klassiske luft- og rumfartsindustri er der nu kommet et nyt område, idet store virksomheder i nogle år har haft travlt med at udvikle lufttaxier, som skulle være i stand til at erstatte busser og toge i de store byer.

 

Oversættelser og andre tjenester inden for luftfart/luftfartsteknologi

Et bredt internationalt samarbejde er grundlaget for en omkostningseffektiv og effektiv udvikling inden for luftfartsteknologi. Tekniske eller juridiske oversættelser, flersprogede lyd-/videoudgivelser, transskription af interviews, foredrag og andre formater, samt mange andre oversættelsestjenester såsom tolkning, er blandt vores brede portefølje, og med vores eksperter kan vi levere omfattende tjenester inden for hele området af luftfart og luftfartsteknologi. Vores internationale team af erfarne sprog- og fageksperter hjælper dig også med alle oversættelsesopgaver, som du måtte have i forbindelse med luftfart.