Korrekturlæsning og redigering på hollandsk

Korrekturlæsning Korrektur hollandsk

Historien og udviklingen af det hollandske sprog, bringer visse særegenheder, ikke mindst fordi, at mellem årene 600 til 1100, er der ganske få optegnelser, hvilket har medført at de hollandske frankiske dialekter er blevet sammensmeltet, til en form for gammelhollandsk. Det moderne hollandske sprog har siden det 16. århundrede udviklet sig, og i dag tales det af omkring 26 millioner mennesker, der har det som deres modersmål. Dette skal dog adskilles fra flamsk, som tales af befolkningen i det nordlige Belgien. Selvom forskellene ikke er store når det kommer til skriftsproget, er der tydelige forskellige i ordforråd og udtale.

 

Ønsker du at få korrekturlæst dine tekster på hollandsk?

Vores eksperter er hovedsageligt personer der har hollandsk som modersmål, og foruden magasiner og brochurer, kan de også hjælpe med cv’er og andre dokumenter. Dermed garanteres du det bedst mulige resultat.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på hollandsk

Når det kommer til vores korrekturkontor for det hollandske sprog, foretrækker vi at arbejde sammen med personer der har det som modersmål, for at kunne give dig, det bedste resultat. En korrekturlæsning af dine hollandske tekster vil indeholde en gennemgang af teksten for grammatiske og ortografiske fejl. Når vi korrekturlæser en tekst, vil stilen og skrivestilen blive bevaret.

 

Redigering på hollandsk

Foruden en korrekturlæsning af grammatik og ortografi, vil en redigering på hollandsk også inkludere en bearbejdning af skrivestilen. Dine tekster bliver omhyggeligt gennemgået, og de stilistiske finesser bliver tilpasset.

 

Ønsker du, at vi gennemgår og redigerer dine hollandske tekster?

Anvend muligheden for at modtage et uforpligtende tilbud, gennem vores kontaktformular. Vi vil derefter vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

Se også: