Hvorfor bruge et voice over bureau?

Kompositionen på fremmedsprog, inklusive tidligere oversættelser af voice over tekster, er påkrævet for mange typer lydmateriale i dag, især inden for forretningskommunikation. Anvendelsen af ​​et speaker bureau til produktion af flersprogede optagelser giver nogle betydelige fordele, ikke mindst den lydkvalitet, der passer til projektet, og den individuelle support fra eksperter.

 

Hvornår er der behov for en komposition på et fremmedsprog?

Kompositionen på fremmedsprog er en meget nyttig tjeneste for virksomheder eller institutioner, som en del af den øgede internationalisering af deres produkter eller tjenester og deres præsentationsbehov, samt til at forbedre intern kommunikation med multikulturelle teammedlemmer. Sprogkomposition er en service, der kan leveres på forskellige måder, som vist nedenfor.

Lydbogsspeaker

Det er især vigtigt ved optagelse af lydbøger, at den betroede speaker fortolker optagelsen på det respektive fremmedsprog, afhængigt af lydbogens type og indhold (børnebog, videnskabelig artikel, roman osv.). I alle tilfælde skal den professionelle voice over forblive tro mod den originale komposition, eller hensigten med den originale optagelse.

Telefonsvarer på flere sprog

Et firma, der opererer i flere lande, eller som henvender sig til fremmedsprogede kunder, kan også ønske at bruge en flersproget speaker til at distribuere nyhederne på en flersproget måde.

Voice over på forskellige sprog til audiovisuelle medier

Hvis en virksomhed eller institution producerer videoer internt, for eksempel til at præsentere et produkt eller en service, kan der være behov for et ekstra lydspor på andre sprog. Implementering af en voice over på engelsk eller et andet sprog (f.eks. en video til YouTube) er også en almindelig praksis i erhvervslivet.

 

Hvorfor bruge et voice over bureau?

Anvendelsen af et speaker bureau til flerspogede opgaver, har mange fordele.

Adgang til det nyeste udstyr

Anvendelsen af et voice over bureau, der arbejder med forskellige optagestudier til stemmeoptagelse, betyder, at brugen af forskelligt professionelt studioudstyr, markant kan øge lydproduktets kvalitet. Studiomikrofoner, hovedtelefoner, mixer, effektenheder, fuldstændigt lydisolerede værelser med ideel akustik og meget mere ... Det udstyr, der findes i et lydstudio, som passes af teknikere, giver fremragende lydresultater og en høj grad af variation på designniveau. Optagelseskvaliteten er normalt meget højere end et gennemsnitligt hjemmestudio, fordi avanceret studioteknologi og akustisk optimerede optagelsesrum ofte skyldes betydelige investeringer. Sammenlignet med produktioner hjemme eller på kontoret, er dette niveau af professionalisme normalt tydeligt hørbart eller håndgribeligt.

Professionel rådgivning

Foruden et teknisk optagemiljø af høj kvalitet, giver brugen af ​​et voice over bureau også denne tekniske fordel, at det bliver implementeret af erfarne lydteknikere. Deres viden er en garanti for en kvalitet, der tilfredsstiller enhver kunde, når det kommer til slutresultatet af optagelsen. Sådanne eksperter er ikke kun ansvarlige for en problemfri funktion af studioudstyret, så der kan opnås en optimal optagelseskvalitet, de giver også den respektive lydproduktion en mere målrettet lytteoplevelse, takket være deres oplevelseshorisont. Deres tekniske ekspertise, inspirerende forslag og kommunikationsevner har altid en fordelagtig effekt. Dette gør ofte den hørbare forskel.

Høj hastighed ved ordreudførelse

Anvendelsen af ​​et speaker bureau betyder, at man overdrager den tekniske produktion til et team af eksperter, der arbejder professionelt, omhyggeligt og målrettet. En lydoptagelse, uanset hvilken form der er tale om, kræver fremragende applikationskendskab til den tilgængelige teknologi. Ellers kan projektet blive ubehageligt forsinket, og dermed endnu dyrere.

 

Som ansvarlig ønsker du, at dit projekt skal være af en høj kvalitet, og at alle lydoptagelser produceres effektivt og uden forsinkelse, samt at de er optimalt omarbejdet (postproduktion). Dermed er beslutningen om at bruge et professionelt voice over bureau, den helt rigtige.

 

Leder du efter et professionelt speaker bureau?

Hos os opnår du kompositioner af den højeste kvalitet. Kontakt os nu.