Nyheder

De fleste produkter kræver i dag teknisk dokumentation, der hjælper køberen når det kommer til opsætning, brug og vedligeholdelse. Foruden de obligatoriske oplysninger, der kræves iht. lovgivningen, ønsker kunderne detaljerede instruktioner, der kan besvare almindelige spørgsmål om produktet på få minutter, og samtidig hjælpe med mindre problemer uden at skulle kontakte producenten direkte.
I Rusland, som i de fleste lande rundt omkring i verden, har salget inden for onlinehandel udviklet sig betydeligt hurtigere end forventet, på grund af Corona. Siden marts 2020 har mange brancher med onlinetilbud oplevet hurtig vækst, og de store supermarkeder med levering har også haft gavn af folks selvisolering. Andre brancher, såsom onlinebutikker til mode, møbler eller kosmetik samt tilbud om e-læring og telemedicin rapporterer også om støt voksende salg.
Engelsk er nutidens verdenssprog. Allerede før spredningen af internettet og den medfølgende globalisering, var engelskkundskaber et grundlæggende krav inden for de fleste erhverv. I dag kan du kommunikere på engelsk i næsten alle verdenslandene, og evalueringen af en test viste, i hvilke lande indbyggerne, foruden deres modersmål, var særligt gode til engelsk. Til dette formål blev der anvendt en sprogprøve i forhold til GER-standarden, der klassificerer fremmedsproglige færdigheder i seks trin.
Den særlige konkurrencefordel ved tyske messer er deres internationalitet: Messer bringer de internationale markeder til Tyskland. Omkring 60 % af de 180.000 årlige udstillere kommer fra udlandet, en tredjedel af dem fra lande uden for Europa. Ud af de 10 mio. besøgende, er omkring 30 % fra udlandet. Åbne grænser og en problemfri og enkel international rejse, er derfor af afgørende betydning for tyske messer. Internationale rejser er dog stærk begrænset pga. corona-pandemien.
Onlinehandlen er vokset støt med omkring fem procent årligt i løbet af det sidste årti, og det er især butikker inden for tøj, elektronik og underholdning der regelmæssigt har draget fordel af denne stigning. Bekvem shopping med blot et par klik, har længe været en del af hverdagen for den yngre generation, men fans af klassiske indkøbscentre er også i stigende grad afhængige af onlineshopping, takket være nye, internationale udviklinger.