Nyheder

I en tidsalder med internet og globalisering, har en flydende kommunikation på tværs af sprogbarrierer, aldrig været vigtigere. En oversættelse er derfor essentiel i mange internationale sammenhænge: opsætning af nye afdelinger i udlandet, internationalisering af dit tilbud, kommunikation med flersprogede partnere ... Uanset hvilken branche det drejer sig om (medicinsk, juridisk, finansielt ...) eller type af service (oversættelse, tolkning, synkronisering ...) så har Alphatrad professionelle oversættere der arbejder på mere end 100 sprog, fra de mest almindelige sprog i verden, til de mest sjældne.

Hvorledes kan kvaliteten af en turisme-oversættelse garanteres?
Oversættelse er et vigtigt element i en så global industri som turistindustrien. En højkvalitets oversættelse tiltrækker ikke kun et flersproget publikum, men forbedrer også virksomhedens legitimitet og omdømme.   Hvad er en turisme-oversættelse? Turisme-oversættelse henviser til oversættelse af dokumenter inklusive brochurer, rejseguider, kampagnetilbud, marketingkampagner, hjemmesider, kataloger, blogs, salgsbrochurer, pressemeddelelser osv., og som er relevante for turistindustrien.
Læs mere
Vigtige engelske udtryk, du bør kende
Idiomatiske udtryk er en vigtig del af det engelske sprog. Hvis du vil tale flydende engelsk, er det nyttigt at forstå disse udtryk og hvordan man bruger dem korrekt. Her er nogle af de vigtigste engelske udtryk, så du kan tale Shakespeares sprog som en indfødt.  
Læs mere
De fem længste ord i verden
Vidste du, at det længste ord i verden indeholder lige knapt 190.000 bogstaver? Her er vores liste over de fem længste ord i verden:   Et engelsk ord på 189. 819 bogstaver  Det længste ord i verden er det engelske kemiske udtryk "methionylthreonylthreonyl(...)isoleucine". Dette ord, der har intet mindre end 189. 819 bogstaver, er navnet på verdens største protein, titin. Det ville tage tre timer at recitere det fra start til slut!   
Læs mere
Tyske idiomatiske udtryk, du bør kende
Når du lærer et nyt sprog, skal du også være opmærksom på idiomatiske udtryk, som er vigtige, når du kommunikerer med lokalbefolkningen, og som hjælper dig med at forstå skikke og traditioner bedre. Her er et udvalg af nogle af de mest almindelige tyske idiomatiske udtryk.  
Læs mere
Hvordan oversættes bankdokumenter?
Oversættelse af bankdokumenter kan være nødvendig i mange situationer: en M&A-operation, en fundraising-begivenhed, et kommercielt partnerskab, en regnskabstjeneste... Uanset kontekst er det vigtigt at bruge en specialiseret professionel oversætter.  
Læs mere
Hvornår skal en oversættelse til engelsk korrekturlæses?
Har du fået oversat et dokument til engelsk, men er du ikke tilfreds med resultatet? I så fald skal du muligvis bede en professionel korrekturlæser om at rette det oversatte dokument.   Hvad indebærer korrekturlæsning af tekst på engelsk? Mange professionelle virksomheder, såsom Alphatrad Denmark, tilbyder oversættelseskorrektur af tekster på engelsk og andre sprog.
Læs mere
Hvordan opnår man en juridisk gældende oversættelse til tysk?
Kontrakter, købs- og salgsaftaler, interne regulativer, domstolsafgørelser, vedtægter, generelle vilkår og andre juridiske meddelelser er blot nogle af de juridiske dokumenter, der kan oversættes til tysk. Men hvordan kan du garantere kvaliteten af oversættelsen, og hvem, der kan bruges til at gøre det?   Udfordringerne ved juridisk oversættelse til tysk
Læs mere
Valg af den rigtige danske professionelle voice-over
Her er vores tip til valg af den rette professionelle danske voice-over.   Hvilke kvalifikationer skal en professionel voice-over-artist besidde?
Læs mere
De Ti Mest Almindelige Russiske Udtryk
Er du ved at lære russisk og vil kende de mest populære ord? Her er en liste over de ti mest almindelige russiske udtryk, der bruges i hverdagen.   At udtrykke overraskelse: Серьёзно? Dette russiske udtryk kan bogstaveligt talt oversættes som ‘Helt seriøst’? Det bruges til at udtrykke forbavselse eller overraskelse over en situation eller en ytring.  
Læs mere
Find en Spansk Voice-Over-Artist / Speaker
Har du brug for en voice-over for at dubbe dit audio- eller videoindhold på spansk? Her er vores fem tip til valg af en professionel voice-over-artist.   At sikre den professionelle artists kvalifikationer For at vælge den rigtige spanske voice-over-artist skal du først sikre dig, at den professionelle artist har visse væsentlige kvalifikationer.
Læs mere