Nyheder

Covid-19 (coronavirus SARS-CoV-2) er en virus der først opstod i Kina i 2019. Virussen hører således til stammen af coronavirus, der for det meste inficerer visse pattedyr eller fugle, og generelt kun forårsager milde forkølelser i den menneskelige krop. En virus kan dog ændre (mutere) sig, og tilpasse sig nye forhold. Ved normale influenzavirus beregner eksperterne de kommende mutationer, og udvikler dermed vaccinerne i god tid, inden den nye influenzasæson begynder, og som oftest fungerer de godt mod de mest sandsynlige ændringer.
Begrebet arbejdsliv balance definerer forholdet mellem ens arbejde og ens privatliv. Hvis begge er i harmoni med hinanden, taler man om et perfekt arbejdsliv balance, og dermed en sund blanding af begge livsområder. BLI (Better Live Index) måles på baggrund af kriterier, der er defineret af OECD, som blandt andet vurderer boligforhold, uddannelse, miljø, sundhed og den måde vi opfatter livstilfredshed på. Skalaen for livstilfredshed går fra nul til ti.  
Storbyferier er en sand klassiker når det kommer til en kort pause, og det er især i foråret og forsommeren, at flere og flere rejsende vælger en storbyferie. Forskellige udviklinger i de seneste år har ført til et ægte boom, da Airbnb f.eks. tilbyder overkommelig indkvartering i bymidten, samtidig med de billige flyrejser tillader en afslappet og underholdende rejse. Antallet af overnatninger i storbyerne viser tydeligt, hvilke byer der er særlig populære.  
Reklamer på de sociale medier, dvs. reklamer på Facebook, Twitter og lignende, giver virksomheder mulighed for at henvende sig direkte til deres målgruppe. Ved hjælp af indstillinger af forskellige filtre, kan man ikke kun bestemme aldersgruppe og region, men også specielle interesser. Takket være en målrettet annoncering, er virksomhedernes omkostninger betydelig lavere, end ved store mailkampagner eller endda postkampagner. Brugen af reklamer på de sociale medier bliver dog anvendt forskelligt, fra land til land.  
Branchen for e-handel er vokset støt år efter år, og flere og flere varer købes nu med nogle få klik. Nogle brancher nyder allerede godt af denne tendens, mens andre brancher stadig har stort udviklingspotentiale. Det er ikke mindst modebranchen der handles online, men der købes også rejser over internettet, og møbler bliver oftere og oftere afleveret ved ens hoveddør. Det enkle klik kræver ingen åbningstider eller rådgivning, og takket være de mange betalingsmuligheder, er det især de landlige områder der oftest handler på internettet.