Nyheder

Som et lille østeuropæisk land med 4 millioner indbyggere, har Georgien en ideel geografisk placering ...
Før de markedsføres internationalt, skal alle videospil oversættes, og tilpasses publikum i det relevante land. Dette vigtige trin kaldes for ”lokalisering”. Oversættelser af videospil kræver også præcise evner hos oversætteren, som trofast skal genskabe spillets ’univers’, og samtidig tilpasse sig forskellige oversættelsesmedier.  
Det siger sig selv, at virksomheder over hele verden i dag handler med hinanden, og derved gennemfører finansielle transaktioner. Dette gælder naturligvis også for europæiske virksomheder, der på den ene side arbejder med penge fra andre lande og på den anden side, tilbyder de udenlandske virksomheder, investeringsmuligheder i deres eget land. Alt dette dokumenteres og præsenteres, der indgås kontrakter og dokumenter udarbejdes. Alle forretningspartnere har brug for de relevante dokumenter på deres sprog, hvilket betyder, at der kræves mange teknisk perfekte oversættelser.
Oversættelsen af kontrakter bør altid overlades til eksperter ...
At lære at sige “tak” på fransk er en af ​​de vigtigste ting, du nogensinde kan gøre. Hvorfor? Det er ret simpelt. Franskmænd elsker personer med gode manerer, og gennem sproget vil du finde vejen til befolkningens hjerte.   “Tak” på fransk Hvad er “tak” på fransk? Her er en hurtig og nem tabel over, hvordan man siger “tak” på fransk. Formel ”tak”