Nyheder

Onlinehandlen er vokset støt med omkring fem procent årligt i løbet af det sidste årti, og det er især butikker inden for tøj, elektronik og underholdning der regelmæssigt har draget fordel af denne stigning. Bekvem shopping med blot et par klik, har længe været en del af hverdagen for den yngre generation, men fans af klassiske indkøbscentre er også i stigende grad afhængige af onlineshopping, takket være nye, internationale udviklinger.
Oversættelse og transcreation er to metoder til at oversætte indhold fra et kildesprog til et målsprog. Begge metoder er kendetegnet ved specifikke træk, der opfylder forskellige formål. Her er et overblik over de væsentlige forskelle mellem oversættelse og transcreation.   Oversættelse Oversættelsen består af implementering af tekst eller lydindhold. Oversætteren begrænser sig til at oversætte ordene og ignorerer generelt de grafiske elementer, der er indeholdt i originalen, der skal oversættes.
I forbindelse med Corona-krisen er videokonferencer blevet vigtigere og vigtigere. Dette gælder især for onlinetolkning, også kendt som fjerntolkning, som bliver brugt mere og mere af virksomhederne. Denne form for tolkning, tilbyder et effektivt og hurtigt alternativ til din flersprogede udveksling. Her er et overblik over de vigtigste fordele.  
For at imødekomme et eksternt krav, en anmodning i sidste øjeblik eller en uforudset begivenhed, kan det undertiden være nødvendigt at bestille en hasteoversættelse af et dokument, med levering den samme dag. Foruden at lede efter en oversætter, der er i stand til at svare på din anmodning på en hurtig måde, må servicekvaliteten ikke overses, så oversætterens professionalisme og færdigheder må ikke sættes i baggrunden.  
I dag er der flere programmer, der giver dig mulighed for at organisere en videokonference, hvoraf nogle er gratis og tillader begrænset brug, andre skal der betales for, og er derfor beregnet til professionel og regelmæssig brug. Når vi udfører onlinetolkning af vores kunders videokonferencer, er vi afhængige af de mest anvendte platforme, som er præsenteret nedenfor.