Korrekturlæsning og redigering

Korrekturlæsning

Professionel korrekturlæsning og redigering af eksperter der har sproget som deres modersmål

Hvad enten det er dansktysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, flamsk, svensk eller portugisisk - ja ganske enkelt, uanset hvilket sprog din tekst er på, så kan vi, takket være vores store netværk af professionelle korrekturlæsere, levere en optimering af dine tekster, samt en kombination af korrekturlæsning og en redigering.

 

Korrekturlæsning

Ved korrekturlæsning vil dine tekster blive gennemgået for stavning, grammatik, tegnsætning og bindestreg. Dit budskab vil imponere med både kvalitet, troværdighed samt en flydende læsning.

1. Enkelt korrekturlæsning

> Intern skrevet kildetekst 

Vi gennemgår din tekst og foretager de nødvendige ortografiske, grammatiske, syntaktiske og typografiske forbedringer. Vi korrekturlæser for eksempel afhandlinger, ansøgningstekster, CV'er, bacheloropgaver, kandidatopgaver, alle former for rapporter, pressemeddelelser, produktbeskrivelser, forretningskorrespondance, kontrakter og andre teksttyper.

2. Sammenlignelig korrekturlæsning af oversættelser

> Intern eller ekstern oversat måltekst, baseret på en kildetekst 

Vi gennemgår din tekst, sammenligner den med den originale version (kildetekst) og foretager de nødvendige ortografiske, grammatiske, syntaktiske og typografiske forbedringer.

 

Redigering

Med redigering går vi et skridt videre: Når vi gennemgår og redigerer din tekst, vil vi ikke kun gennemgå teksten sprogligt, vi vil også optimere indholdet. For at kunne tilbyde det størst mulige spektrum, arbejder vi ikke kun sammen med fageksperter, men også med reklameeksperter. Vi sikrer dermed, at din tekst altid er fejlfri, og korrekt formuleret til din målgruppe.

Vores reklameredigeringseksperter kontrollerer dine dokumenter inden for ortografi, tegnsætning, orddeling, grammatik, optimal læsbarhed, forståelighed, konsistens i terminologi og stavemåde, og om nødvendigt også med hensyn til proprietære standarder. Vi redigerer for eksempel kataloger, betjeningsvejledninger, internetsider, virksomhedsnyheder, reklameflyers, nyhedsbreve, fagjournaler og andre teksttyper.

Drag nytte af vores viden og mange års erfaring, så du garanteres, at dine tekster er fejlfri, formidler det ønskede budskab og efterlader læseren med det rigtige indtryk.

 

Alphatrad: Sprogkontoret med mere end 40 års erfaring

Oversættelsesbureau i København

E-mail: info@alphatrad.dk

 

Kommerciel hotline: 8025 2962

Fra udlandet: +45 8025 2962

 

Adresse:

Kongens Nytorv 26, 3. sal

c/o DEinternational Denmark ApS

1050 København K

 

>>> Alle oversættelsesbureauer <<<

Med mere end 80 filialer og 3.500 sprogeksperter verden over, hjælper vores kontor dig med at optimere din flersprogede kommunikation.

Vi står ved din side med højkvalitets og målrettede sprogløsninger og leverer dem inden for en rimelig tidsramme.

 

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise dig kvaliteten af vores arbejde.

 

FAQ om emnet korrekturlæsning

Det er svært at sige uden at tjekke teksterne. Prisen på korrekturlæsning afhænger af flere faktorer, herunder leveringstid og tekstens længde.

Ja. Korrekturlæsning består ikke kun af selve rettelsen, men kræver også andet arbejde, som også skal tages i betragtning i prisen. Minimumsprisen for en korrekturlæsning afhænger af flere faktorer, herunder leveringstid og tekstens kvalitet.

Dine dokumenter og data vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Hvis du ønsker det, kan vores kontor underskrive en aftale om tavshedspligt.

 

 

Andre sprogløsninger:

Tolkeservice

Tolkning via telefon og videotolkning på engelsk, tysk, fransk...

Læs mere

Oversættelser

Teknisk oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelser, finansielle oversættelser, ...

Læs mere

Voice-over

Reklame, podcasts, kurser og uddannelser, audio-guides og rundvisninger…

Læs mere

Undertekster

Fremmedsprogede undertekster til videoer, der skal bruges på internationale markeder

Læs mere

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre