Korrekturlæsning og redigering

Korrekturlæsning redigering Korrektur

Professionel korrekturlæsning og redigering af eksperter der har sproget som deres modersmål

Hvad enten det er dansktysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, flamsk, svensk eller portugisisk - ja ganske enkelt, uanset hvilket sprog din tekst er på, så kan vi, takket være vores store netværk af professionelle korrekturlæsere, levere en optimering af dine tekster, samt en kombination af korrekturlæsning og en redigering.

 

Korrekturlæsning

Ved korrekturlæsning vil dine tekster blive gennemgået for stavning, grammatik, tegnsætning og bindestreg. Dit budskab vil imponere med både kvalitet, troværdighed samt en flydende læsning.

1. Enkelt korrekturlæsning

> Intern skrevet kildetekst 

Vi gennemgår din tekst og foretager de nødvendige ortografiske, grammatiske, syntaktiske og typografiske forbedringer. Vi korrekturlæser for eksempel afhandlinger, ansøgningstekster, CV'er, bacheloropgaver, kandidatopgaver, alle former for rapporter, pressemeddelelser, produktbeskrivelser, forretningskorrespondance, kontrakter og andre teksttyper.

2. Sammenlignelig korrekturlæsning af oversættelser

> Intern eller ekstern oversat måltekst, baseret på en kildetekst 

Vi gennemgår din tekst, sammenligner den med den originale version (kildetekst) og foretager de nødvendige ortografiske, grammatiske, syntaktiske og typografiske forbedringer.

 

Redigering

Med redigering går vi et skridt videre: Når vi gennemgår og redigerer din tekst, vil vi ikke kun gennemgå teksten sprogligt, vi vil også optimere indholdet. For at kunne tilbyde det størst mulige spektrum, arbejder vi ikke kun sammen med fageksperter, men også med reklameeksperter. Vi sikrer dermed, at din tekst altid er fejlfri, og korrekt formuleret til din målgruppe.

Vores reklameredigeringseksperter kontrollerer dine dokumenter inden for ortografi, tegnsætning, orddeling, grammatik, optimal læsbarhed, forståelighed, konsistens i terminologi og stavemåde, og om nødvendigt også med hensyn til proprietære standarder. Vi redigerer for eksempel kataloger, betjeningsvejledninger, internetsider, virksomhedsnyheder, reklameflyers, nyhedsbreve, fagjournaler og andre teksttyper.

Drag nytte af vores viden og mange års erfaring, så du garanteres, at dine tekster er fejlfri, formidler det ønskede budskab og efterlader læseren med det rigtige indtryk.

 

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise dig kvaliteten af vores arbejde.

 

Se også

En oversat tekst – hvor korrekturlæsning og sproglig revision giver mening