Korrekturlæsning og redigering på spansk

Korrekturlæsning og redigering på spansk

Det spanske sprog er opstået efter kraftig indflydelse fra mange andre sprog, og det var først i 1771, at den første trykte udgave af grammatikken kom frem. En særlig ting ved det spanske sprog, er brugen af "¿", i starten, når der stilles et spørgsmål. Når det kommer til stavningen, har spansk det ideel, at hvert ord skal høres, bogstav for bogstav. For at sikre dette, tilpasser man fremmedord, indtil de passer harmonisk ind i det spanske sprog. I dag er der mere end 450 millioner mennesker der taler spansk, og det er det officielle sprog i 20 lande. 

 

Har du brug for hjælp til bearbejdning af magasiner, cv’er, firmabrochurer, juridiske tekster eller andre dokumenter?

Vores store hold af sprogeksperter hjælper gerne med at tilpasse dine tekster, både når det kommer til korrekturlæsning og redigering.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på spansk

Du skal bruge et troværdigt bureau til proofreading af dine tekster, som ikke ændrer stil eller indhold, men derimod kun fokuserer på at gennemgå ortografi og grammatik? Vi arbejder sammen med korrekturlæsere som har spansk som modersmål, for at give dig de bedste mulige resultater.

 

Redigering på spansk

Vi tilpasser dine tekster og redigerer dem, under hensyntagen til den anvendte skrivestil. Derudover tager vi naturligvis hensyn til, at tekster til Spanien kan have andre formuleringer, end tekster der er beregnet til de Sydamerikanske lande.

 

Du ønsker at vi hjælper dig med at redigere eller tilpasse dine tekster?

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Anvend vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Se også: