Teknisk oversættelse

teknisk oversættelse

Alphatrad, én af de førende virksomheder på det europæiske marked inden for tekniske og specialiserede oversættelser, har to grundregler for at kunne tilbyde en kvalitetsgaranti: specialisering og kultur.

Specialisering er en forudsætning for den tekniske oversætter. Hver teknisk oversætter fra vores internationale netværk har en dybdegående teknisk erfaring, der gør ham/hende i stand til at beherske den pågældende terminologi.

Vores tekniske oversættere arbejder alene på deres modersmål og er oftest bosiddende i det land, hvor målsproget praktiseres. Således vil din tekst blive oversat til et gældende og opdateret sprog.

 

Software-hjælp ved oversættelsen

Vi arbejder med TRADOS for alle væsentlige dokumenter med gentagelser og for opdatering af notater og andre dokumenter. Således kan vi reducere leveringsomkostningerne og sikre en ensartethed i den terminologi, der regelmæssigt anvendes.

 

Vores ekspertområder:

Vi har følgende sprog til rådighed:

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud! Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise dig kvaliteten af vores arbejde.

 

Se også