Oversættelser og andre sprogtjenester på koreansk

Koreansk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til koreansk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Koreansk
  • Engelsk ⇔ Koreansk
  • Spansk ⇔ Koreansk
  • Fransk ⇔ Koreansk
  • Italiensk ⇔ Koreansk
  • Portugisisk ⇔ Koreansk
  • Tysk ⇔ Koreansk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for koreansk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om det koreanske sprog

Mere end 78 millioner koreansktalende mennesker bor i Nord- og Sydkorea. Det menes, at det moderne koreanske sprog udviklede sig fra Buyeo-sproget allerede i det 3. århundrede, og kinesiske kilder bekræfter dette. De forskellige stammer på den koreanske halvø blev første gang forenet af kongeriget Silla, hvor de tidligere sprog blev slettet, så der kun var tale om et enkelt sprog - centralt koreansk. Dokumenter på centralt koreansk har kun eksisteret siden det 15. århundrede, og sproget fortsatte med at ændre sig indtil det 17. århundrede, og indtil det koreanske sprog som vi kender i dag.

Mens Sydkorea er mere orienteret mod dialekten og stavningen der hører til hovedstaden Seoul, hører man i Nordkorea mere dialekten, der er hjemmehørende i Pyongyang. Forskellene er dog meget små, og du kan forstås overalt på halvøen, uanset hvilken dialekt du taler. Øen Jeju er dog en undtagelse her. Øboernes dialekt er meget forskellig fra resten af de koreanske dialekter, og koreanere fra andre regioner i landet har svært ved at forstå det. På grund af statsdelingen er der blevet indført flere låneord fra engelsk, eller nye ord er dannet i Sydkorea, mens nordkoreanerne kun konfronteres med dette nye ordforråd efter flugt.