Kontaktoplysninger

Hurtig support

Se svarene til de mest stillede spørgsmål

Den generelle tid, der kræves til dit projekt, afhænger af den enkelte oversætter, vel vidende, at der er en naturlig grænse for antallet af ord, der kan oversættes pr. dag. For en tekst på under 3000 ord tager det normalt to dage (ikke søn- og helligdage), men det kan reduceres til et par timer med Prioritetsmuligheden. Dette medfører dog et ekstra gebyr, der beregnes som en procentdel af den normale pris for vores tjenester.

Ja. Alphatrad og alle vore medarbejdere er forpligtet til at opretholde streng fortrolighed omkring ethvert dokument eller medium. Alle vores oversættere, der arbejder sammen med os, har forpligtet sit til at overholde de etiske regler om tavshedspligt.

  • Afhængigt af kombinationen af valgte sprog.
  • Afhængigt af emnets tekniske karakter.
  • Afhængigt af antallet af ord.
  • Afhængigt af formatet.

Vigtigst af alt vil vi altid give dig en samlet pris for dit oversættelsesprojekt, naturligvis under forudsætning af at antallet af kildeord, der skal oversættes, kan godkendes. Derfor vil du kende de nøjagtige omkostninger ved dit projekt, før du placerer din ordre, og du vil kunne have fuldt overblik over dine oversættelsesomkostninger.

Se alle spørgsmål

Kontakt os hvis du ikke kunne finde svaret til dit spørgsmål

Du kan kontakte os på følgende måder :

 

Adresse

Kongens Nytorv 26, 3. sal
c/o DEinternational Denmark ApS
DK-1050 København K
Danmark

På e-mail

På telefon

8025 2962

Fra udlandet: +45 8025 2962

Sociale medier

Kontaktformular