Oversættelser og andre sprogtjenester på vietnamesisk

Vietnamesisk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til vietnamesisk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Vietnamesisk
  • Engelsk ⇔ Vietnamesisk
  • Spansk ⇔ Vietnamesisk
  • Fransk ⇔ Vietnamesisk
  • Italiensk ⇔ Vietnamesisk
  • Tysk ⇔ Vietnamesisk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for vietnamesisk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om vietnamesisk

Vietnamesisk betragtes som et af de austro-asiatiske sprog, som mon-khmer-sproget. I Vietnam tales det vietnamesiske sprog af ca. 80 millioner mennesker, og er landets officielle sprog. På grund af landets lange isolering efter Vietnamkrigen, er dets sprog et af de mindst undersøgte sprog, hvilket allerede kommer til udtryk i viden om dens historie.

Der er ikke mange undersøgelser om sprogets historie

Det menes, at der er et primært vietnamesisk sprog, hvis typiske austro-asiatiske sprogegenskaber er gået tabt over tid, mens en udvikling i retning af den austro-asiatiske sprogfamilie fandt sted. Kinas politiske dominans i Vietnam, der varede over 1.000 år, sikrede, at kinesisk i lang tid var det officielle sprog, og en slags kinesisk-vietnamesisk med mange kinesiske udtryk udviklede sig frem til det 10. århundrede. Europæiske sprog påvirkede senere vietnamesisk, og da Vietnam blev en fransk koloni, blev herskernes sprog det officielle sprog. Det kinesiske skriftsprog blev bevaret, men det romaniserede manuskript var også i stand til at sprede sig, og i 1945 blev det latinske skriftsprog indført i landet.