Oversættelser og andre sprogtjenester på albansk

Albansk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til albansk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Albansk
  • Engelsk ⇔ Albansk
  • Spansk ⇔ Albansk
  • Fransk ⇔ Albansk
  • Italiensk ⇔ Albansk
  • Portugisisk ⇔ Albansk
  • Tysk ⇔ Albansk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for albansk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om albansk

Det albanske sprog er kun blevet dokumenteret skriftligt siden det 15. århundrede. De første rapporter om albanere og deres sprog, blev imidlertid foretaget allerede i det 11. århundrede. Det nuværende albanske skriftsprog blev udviklet i midten af det 20. århundrede fra den toscanske dialektgruppe, og det er kun nogle få år siden, at der også blev taget hensyn til den georgiske dialekt.  I dag er albansk, der er opdelt i to dialektgrupper, ikke kun det officielle sprog i Albanien, men også i det nordlige Makedonien og Kosovo. Samlet set er der omkring 7 millioner mennesker på verdensplan der taler albansk.

Sprogets oprindelse og udvikling

Sprogfolk forsøger stadig at dokumentere den nøjagtige historie for albansk. Grundlæggende er man dog kun enige om, at albansk kommer fra det indoeuropæiske, men det er ikke klart, hvilke mellemliggende skridt der blev taget for at udvikle sproget. Der er låneord fra det antikke græske, såvel som indførte ord fra tyrkisk, italiensk og også fra fransk.