Oversættelser og andre sprogtjenester på tyrkisk

Tyrkisk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til tyrkisk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Tyrkisk
  • Engelsk ⇔ Tyrkisk
  • Spansk ⇔ Tyrkisk
  • Fransk ⇔ Tyrkisk
  • Italiensk ⇔ Tyrkisk
  • Portugisisk ⇔ Tyrkisk
  • Tysk ⇔ Tyrkisk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for tyrkisk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om det tyrkiske sprog

Omkring 65 millioner mennesker har tyrkisk som deres modersmål. Tyrkisk er det officielle sprog i Tyrkiet og også i det nordlige Cypern, som ikke er anerkendt, men tyrkisk betragtes også lokalt som det officielle sprog i Rumænien, Kosovo og Makedonien. Der er en række dialekter, men Istanbul-dialekten danner grundlaget for det moderne tyrkiske sprog på højt niveau. Vokalharmonien i det tyrkiske sprog skelner mellem lyse og mørke vokaler. Som regel indeholder rene tyrkiske ord, enten kun lyse eller mørke vokaler. Denne vokalharmoni og suffikser er også grunden til, at ord der har flere endelser med den samme vokal, (üzgünsünüz: hun er trist).

I forbindelse med de omfattende reformer i 1928, blev det latinske skrift indført, og siden stiftelsen af den tyrkiske republik, der blev gennemført fem år tidligere, er udenlandske låneord blevet erstattet af nydannede tyrkiske ord. Dette udvidede afstanden til tyrkernes islamiske og osmanniske fortid, og denne proces fortsætter.