Oversættelser og andre sprogtjenester på thai

Thai oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til thai, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Thai
  • Engelsk ⇔ Thai
  • Spansk ⇔ Thai
  • Fransk ⇔ Thai
  • Italiensk ⇔ Thai
  • Portugisisk ⇔ Thai
  • Tysk ⇔ Thai
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for thai:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om det thailandske sprog

Det thailandske sprog tilhører kam-thai sprogene. Det er et såkaldt tonalsprog, hvor de fleste monosyllabiske ord får deres mening fra forskellige højder og gradueringer i udtalen. En hierarkisk struktur, der er blevet opretholdt i århundreder, har ført til forskellige sprogniveauer. Foruden det almindelige fælles sprog, findes der det officielle sprog, det fornemme sprog, domstolssproget og munksproget. De forskellige sprogniveauer kan stadig mærkes i dag, selv om der gøres en indsats for at tale standard Thai i alle lag. Derudover er der regionale varianter og dialekter. Nogle gange adskiller de sig så meget, at de klassificeres som beslægtede, men stadig som uafhængige sprog. Standard thailandsk betragtes ikke kun som passende på universiteter, men bruges også mere og mere i officielle situationer, fordi mange regionale dialekter medfører ringe social prestige.

Selv om der findes komplekse udtalelsesregler, er den grundlæggende grammatik på thailandsk temmelig enkel. Der er ingen artikler og ingen ordændringer. I modsætning til tysk, er der tre forskellige kategorier af afslutningslyde på thailandsk. Foruden stemte konsonanter, anvender man stemmeløse, aspireret (aspirare: udånding af luft) og stemmeløse, ikke aspirerede afslutningslyde. Det thailandske skriftsprog fungerer med sit eget alfabet, og individuelle ord skrives normalt den ene efter den anden, uden mellemrum. Der er kun et mellemrum tilbage i slutningen af sætningen.