Oversættelser og andre sprogtjenester på italiensk

Italiensk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til italiensk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Italiensk
  • Engelsk ⇔ Italiensk
  • Spansk ⇔ Italiensk
  • Fransk ⇔ Italiensk
  • Tysk ⇔ Italiensk
  • Portugisisk ⇔ Italiensk
  • Hollandsk ⇔ Italiensk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for italiensk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om italiensk

Det italienske sprog, stammer ligesom fransk og spansk fra den ”romanske gren af de indoeuropæiske sprog” og er, som navnet antyder, en del af den italiensk-rumænske sprogfamilie inden for denne gruppe.

Af i alt omkring 70 millioner italienske indfødte, bor omkring 56 millioner i selve Italien, omkring 525.000 i Schweiz, omkring 30.000 i San Marino og yderligere ca. 1.000 i den suveræne Vatikanstat i hovedstaden Rom (dobbelt hovedstad) - hvor italiensk, såvel som i Den romersk-katolske orden af Malta, der blev grundlagt i Palæstina, er det officielle sprog overalt.

Som det regionale  officielle sprog er italiensk repræsenteret i Kroatien og Slovenien i regionen Friuli-Venezia Giulia, hvorved nogle kommuner i dette område betragtes som tosprogede.

Derudover er italiensk også repræsenteret i regioner, hvor det hverken er et officielt eller et regionalt officielt sprog, både som et andet sprog, og som et ikke-assimileret fremmedsprog (indvandrersprog). Det italienske sprog tales også i dag af tysktalende sydtyroler, af græske og albanske mindretal i det sydlige Italien og frem for alt af italienske emigranter overalt i verden, for eksempel i ganske få byområder i USA ("Little Italy").