Oversættelser og andre sprogtjenester på islandsk

Islandsk oversættelse  Professionelt Oversættelsesbureau

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til islandsk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Islandsk
  • Engelsk ⇔ Islandsk
  • Spansk ⇔ Islandsk
  • Fransk ⇔ Islandsk
  • Italiensk ⇔ Islandsk
  • Tysk ⇔ Islandsk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for islandsk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om islandsk

Islandsk hører til den germanske gren af de indoeuropæiske sprog, og er det officielle sprog på Island. Moderne islandsk udviklede sig fra gammelt islandsk, som blev talt og skrevet mellem det 11. og 15. århundrede. Den kendsgerning, at sprogets særegenheder i modsætning til sammenlignelige eksempler ikke er blevet ændret og reduceret gennem århundrederne, skyldes regionens afsides beliggenhed. De første bøger kom frem i det 12. århundrede ved hjælp af det latinske alfabet, der blev vedtaget med kristendommen.

Islandsk forblev og forbliver uafhængig

I modsætning til mange andre sprog, er folk på Island tilbageholdende med at indføre nye udtryk til sproget, men skaber snarere nye udtryk fra deres eget ordforråd. Tölva, det islandske navn på computere, er for eksempel sammensat af tala (nummer) og völva (seer). Der har siden 1964 været et udvalg, der finder og definerer islandske udtryk, til nye udtryk. Ikke desto mindre taler mange islændere engelsk eller dansk, og endda tysk tales undertiden som et andet sprog på øen.