Oversættelser og andre sprogtjenester på spansk

Spansk oversættelse

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til spansk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Spansk
  • Tysk ⇔ Spansk
  • Engelsk ⇔ Spansk
  • Fransk ⇔ Spansk
  • Italiensk ⇔ Spansk
  • Portugisisk ⇔ Spansk
  • Hollandsk ⇔ Spansk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for spansk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om det spanske sprog

Officielt og korrekt er spansk, som det er kendt et sprog der tales på højt niveau, og det er også kendt som castiliansk („castellano“), og efter engelsk er dette det næstmest anvendte sprog geografisk, og sidst men ikke mindst, er det også et verdenssprog. Med omkring 329 til 360 millioner indfødte personer, og omkring 59 millioner nutidige personer som repræsentanter for spansk, findes dets oprindelse - som italiensk og fransk - inden for den romanske gren af det indoeuropæiske sprog, og det har også enorme økonomiske områder. Ibero-romansk spansk og dets globale varianter, er også en stadig mere kulturel og geopolitisk vigtig faktor, på grund af det stadigt stigende antal af deres befolkningsgrupper.

Efter mandarin-kinesisk, hindi og engelsk er spansk nu det fjerde mest udbredte sprog i verden, og det mest lærte sprog efter engelsk.

Da spansk er det største officielle sprog i landene i Mellem- og Sydamerika, og endda har en officiel status i de amerikanske stater Florida, Californien, Arizona, New Mexico og Texas, viser sproget regionale forskelle, der minder om engelsk. Her skal der skelnes mellem en grundlæggende europæisk og amerikansk spansk.

Hvis spanierne for eksempel taler om kartoffel, bruger de ordet "patata", mens det på amerikansk spansk er mere almindeligt kendt som "papa", og hvis man hører ordet "coche" på europæisk spansk, betyder det en bil, hvorimod det på amerikansk spansk kaldes "carro" eller blot "auto".