Korrekturlæsning og redigering på engelsk

Korrekturlæsning Korrektur engelsk

Historien og udviklingen af det engelske sprog, kan spores tilbage til midten af det femte århundrede. I dag er der mere end 500 millioner mennesker over hele verden der taler engelsk, enten som deres modersmål, eller som bruger det regelmæssigt som deres andet sprog. På de globale markeder er engelsk et forbindelseselement, der letter internationale forretningsaftaler og administrative processer.

 

Du ønsker hjælp til proofreading af tekster på britisk eller amerikansk engelsk?

Vores erfarne og kompetente hold har årelang erfaring indenfor korrekturlæsning og redigering af forskellige tekster, såsom firmabrochurer, magasiner, juridiske dokumenter, cv’er og mange andre dokumenter. På vores korrekturlæsningskontor kontrollerer vi ikke kun ortografi og grammatik, men leverer også en stilistisk finish.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på engelsk

Du ønsker at bevare stilen i dine tekster? En proofreading (korrekturlæsning) af britisk eller amerikansk engelsk vil ikke berøre selve teksten, men vil kun kontrollere selve teksten for ortografiske og grammatiske fejl.

 

Redigering på engelsk

Du ønsker en komplet gennemgang og redigering af dine tekster? Fra vores redigeringskontor vil du foruden en korrekturlæsning af dine tekster, også modtage en stilistisk gennemgang og tilpasning af dine tekster. Her anvendes der udelukkende medarbejdere der har sproget som modersmål, og dermed kan garantere en flydende tekst.

 

Ønsker du at modtage et tilbud?

Anvend vores kontaktformular og indsend en anmodning om et uforpligtende tilbud. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

 

Se også: