Korrekturlæsning på dansk

Dansk korrekturlæsning

Dansk er en del af de germanske sprog, og hører til gruppen af skandinaviske sprog. De mange tyske ord i det danske sprog, stammer fra tiden indtil det 19. århundrede, hvor man dengang brugte det tyske sprog ved det danske hof. Der er stadig mange udtryk fra det forrige århundrede, som enten er bevaret eller videreudviklet, og som i dag er kendt af de omkring 5 millioner mennesker, der har dansk som deres modersmål. Hos os arbejder vi sammen med korrekturlæsere der har dansk som modersmål, og når det kommer til redigering, arbejder vi også sammen med eksperter, hvor dansk er deres første sprog.

Vores samarbejdspartnere bearbejder gerne tekster til magasiner, firmabrochurer, og de har endvidere erfaring med cv’er, juridiske tekster og andre dokumenter.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på dansk

Vores korrekturkontor vil kontrollere dine tekster for ortografiske fejl, og grammatiske uoverensstemmelser. Stilen i teksten bevares, og bliver ikke påvirket af gennemgangen, med mindre du også bestiller en komplet redigering.

 

Redigering på dansk

Når det kommer til editing på dansk, anvender vi altid personer der har dansk som modersmål, og som vil gennemgå teksten for ortografiske og grammatiske fejl, samt finjustere sproget i teksten. Dermed bliver teksten omfattende og omhyggeligt gennemgået, så alle afsnit læses flydende.

 

Alphatrad: Sprogkontoret med mere end 40 års erfaring

Oversættelsesbureau i København

E-mail: info@alphatrad.dk

 

Kommerciel hotline: 8025 2962

Fra udlandet: +45 8025 2962

 

Adresse:

Kongens Nytorv 26, 3. sal

c/o DEinternational Denmark ApS

1050 København K

 

>>> Alle oversættelsesbureauer <<<

Med mere end 80 filialer og 3.500 sprogeksperter verden over, hjælper vores kontor dig med at optimere din flersprogede kommunikation.

Vi står ved din side med højkvalitets og målrettede sprogløsninger og leverer dem inden for en rimelig tidsramme.

 

Har du brug for vores professionelle hjælp til dine tekster på dansk?

Ved hjælp af vores kontaktformular kan du kontakte os helt uforpligtende, og vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt.

 

FAQ om emnet korrekturlæsning på dansk

Det er svært at sige uden at tjekke teksterne. Prisen på korrekturlæsning afhænger af flere faktorer, herunder leveringstid og tekstens længde.

Ja. Korrekturlæsning på dansk består ikke kun af selve rettelsen, men kræver også andet arbejde, som også skal tages i betragtning i prisen. Minimumsprisen for en korrekturlæsning afhænger af flere faktorer, herunder leveringstid og tekstens kvalitet.

Dine dokumenter og data vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Hvis du ønsker det, kan vores kontor underskrive en aftale om tavshedspligt.

 

 

Andre sprogløsninger:

Tolkeservice

Tolkning via telefon og videotolkning på engelsk, tysk, fransk...

Læs mere

Oversættelser

Teknisk oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelser, finansielle oversættelser, ...

Læs mere

Voice-over

Reklame, podcasts, kurser og uddannelser, audio-guides og rundvisninger…

Læs mere

Undertekster

Fremmedsprogede undertekster til videoer, der skal bruges på internationale markeder

Læs mere

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre