Korrekturlæsning og redigering på dansk

Korrekturlæsning og redigering på dansk

Dansk er en del af de germanske sprog, og hører til gruppen af skandinaviske sprog. De mange tyske ord i det danske sprog, stammer fra tiden indtil det 19. århundrede, hvor man dengang brugte det tyske sprog ved det danske hof. Der er stadig mange udtryk fra det forrige århundrede, som enten er bevaret eller videreudviklet, og som i dag er kendt af de omkring 5 millioner mennesker, der har dansk som deres modersmål. Hos os arbejder vi sammen med korrekturlæsere der har dansk som modersmål, og når det kommer til redigering, arbejder vi også sammen med eksperter, hvor dansk er deres første sprog.

Vores samarbejdspartnere bearbejder gerne tekster til magasiner, firmabrochurer, og de har endvidere erfaring med cv’er, juridiske tekster og andre dokumenter.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på dansk

Vores korrekturkontor vil kontrollere dine tekster for ortografiske fejl, og grammatiske uoverensstemmelser. Stilen i teksten bevares, og bliver ikke påvirket af gennemgangen, med mindre du også bestiller en komplet redigering.

 

Redigering på dansk

Når det kommer til editing på dansk, anvender vi altid personer der har dansk som modersmål, og som vil gennemgå teksten for ortografiske og grammatiske fejl, samt finjustere sproget i teksten. Dermed bliver teksten omfattende og omhyggeligt gennemgået, så alle afsnit læses flydende.

 

Har du brug for vores professionelle hjælp til dine tekster på dansk?

Ved hjælp af vores kontaktformular kan du kontakte os helt uforpligtende, og vi vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt.

 

Se også: