Korrekturlæsning og redigering på fransk

Korrekturlæsning fransk

Fransk hører til de mange romanske sprog. Ud fra forskellige dialekter blev der skabt et enkelt sprog, som i 1539 blev anerkendt som officielt sprog for landet af Franz I. I dag tales fransk langt ud over landets grænser, og vi arbejder sammen med personer fra Frankrig, Belgien eller Schweiz, der alle har fransk som modersmål, for at kunne tilbyde dig den bedst mulige ydelse.

 

Vi hjælper gerne med at gennemgå dine tekster på fransk.

Vores hold har mange års erfaring med bearbejdning af forskellige teksttyper. Vi arbejder bl.a. med magasiner, firmabrochurer, cv’er og anden dokumentation, og vi kan også hjælpe med juridiske tekster.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på fransk

Du ønsker at bevare stilen i dine tekster, men vil gerne have dem gennemgået for stavefejl og grammatik? Som en del af vores korrekturlæsning proces, vil vores kontor bruge flere metoder til at kontrollere dine tekster for ortografiske og grammatiske fejl. Skrivestilen i teksten bevares, og dermed også den stilistiske formulering og ordspil.

 

Redigering på fransk

Ønsker du en omfattende redigering af dine tekster? Vores kontor vil ikke kun gennemgå dine tekster for ortografiske og grammatiske fejl, de vil også gennemføre en stilistisk redigering af teksterne. Vi tager altid højde for, hvilket land teksterne er henvendt til. Grundlæggende bearbejder vi alle tekster til Frankrig, men ved forespørgsel kan vi også gennemgå franske tekster til Belgien eller Schweiz.

 

Ønsker du at spørge efter et uforpligtende tilbud?

Anvend vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Se også: