Korrekturlæsning og redigering på tysk

Korrekturlæsning Korrektur tysk

Ny højtysk, som er den form for tysk der tales i dag, har været anvendt siden 1650. Sproget har udviklet sig i flere omgange, og allerede omkring 1200-tallet forsøgte man gennem domstolene at underminere de forskellige dialekter, for at skabe et mere ensartet sprog. Den første omfattende ordbog for det nytyske sprog, blev dog først offentliggjort i år 1852. I dag er tysk det officielle sprog i syv lande, og er det sprog der tales mest i den europæiske union. Vi bearbejder tekster på tysk, østrigsk og schweizisk.

 

Skal vi hjælpe dig med at redigere dine tekster på tysk?

Vores kompetente hold har en årelang erfaring med mange tekstformer, såsom firmabrochurer, juridiske dokumenter, magasiner, cv’er og mange andre dokumenter, som vi gerne hjælper dig med.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på tysk

Vores korrekturlæsningskontor vil gennemgå dine tekster for grammatiske og ortografiske fejl, men rører ikke selve skrivestilen. Dermed beholdes finesserne i teksten, hvilket kan være meget relevant, ikke mindst når det kommer til specifikke lande.

 

Redigering på tysk

Med vores redigeringskontor vil du modtage en omfattende gennemgang og redigering af dine tekster. Foruden kontrol af stavefejl og sætningsfejl, vil indholdet også blive tilpasset stilistisk. Dermed ender du med en flydende læsbar tekst, der vil give læserne en god oplevelse. Vi håndterer både firmabrochurer og andre firmadokumenter, samt cv’er og anden dokumentation.

 

Vi kan også hjælpe med en tilpasning af dine tekster på tysk.

Anvend vores kontaktformular og kontakt os uforpligtende, for at modtage et tilbud.

 

Se også: