Oversættelse af hjemmeside

Hvad enten du ønsker at markedsføre din virksomhed på det internationale marked, forbedre dit online-omdømme, eller skille dig ud blandt konkurrenterne, så vil en oversættelse af din hjemmeside på flere sprog give en ekstra værdi. Men, det skal gøres på en måde der viser, at din virksomhed har en god viden om lokale kulturvaner og trends, og en perfekt skrivestil, der passer til webbet. Hos Alphatrad Danmark vil vores specialiserede oversættere oversætte eller fremhæve din e-handelsside og dine sociale netværk, samtidig med din hjemmesides målsætninger og SEO-begrænsninger overholdes.

 

Hvorfor oversætte din e-handelsside
For at gøre din hjemmeside til e-handel mere tilgængelig for et internationalt publikum, skal du have indholdet oversat til sproget for din målgruppe. For at garantere kvaliteten af det oversatte indhold, og bevare din virksomheds omdømme, bør du anvende en professionel oversættelsestjeneste.   Stigningen i onlinehandlen pga. sundhedskrisen Fra begyndelsen af COVID-19-krisen er onlinesalget steget, ikke mindst pga. en bekymring for sundhed og sikkerhed.
Læs mere
Oversættelser af Amazon-produkttekster
Den engelske, tyske eller svenske udgave af det amerikanske online-postordreselskab Amazon har også været tilgængeligt for Danmark, siden det blev lanceret, og på trods af forskellige afgiftsbestemmelser kan næsten alle produkter let prissættes med et par klik, hvorefter de er klar til forsendelse til Danmark. Det er især tøj, bøger, magasiner og forbrugerelektronik der pakkes i Amazon-logistikcentrene til forsendelse til Danmark.
Læs mere
oversætte indhold på de sociale medier
I dag er sociale netværk en integreret del af virksomhedernes kommunikationsstrategi. Internationale virksomheder, der er målrettet mod et multikulturelt publikum, skal sikre, at de distribuerer flersproget indhold tilpasset sproget for deres målpublikum. Oversættelsen af ​​socialt medieindhold udgør specifikke udfordringer.  
Læs mere
Fremtidsorienteret e-handelsmarked i Holland
Holland er ikke et af de fem mest folkerige lande i Europa, men var stadig den tredjestørste digitale EU-økonomi i 2019.  Med en fortløbende vækst på omkring fem procentpoint om året, vil salget inden for hollandsk onlinehandel overstige mærket på 20 millioner euro på få år, med kun omkring 13 millioner brugere.
Læs mere
Hvordan skal en hjemmeside oversættes
I den internationale udvidelse af et brand eller en virksomhed, er oversættelsen af ​​en hjemmeside til det respektive distributionsområdes sprog, et uundgåeligt trin. Indholdet oversat til det markedssprog, der skal udvikles, øger ikke kun effektiviteten af ​​tilbudene på grund af en betydelig stigning i antallet af besøgende og interesserede parter, men opfylder også de grundlæggende krav til rangordning af deltagelse i søgemaskiner på det påtænkte marked.
Læs mere
Oversættelse af databeskyttelsesforordning på engelsk
Oversættelsen af ​​ordlyden i GDPR (Databeskyttelsesforordningen) er en vigtig forpligtelse for alle virksomheder, der opererer på internationalt plan. De juridiske meddelelser om beskyttelse af personoplysninger på en hjemmeside, eller i en e-mail, er juridisk gyldige. Hver detalje vedrørende dataindsamlingen skal formuleres korrekt og oversættes.  
Læs mere
E-handelsmarked i Rusland
I Rusland, som i de fleste lande rundt omkring i verden, har salget inden for onlinehandel udviklet sig betydeligt hurtigere end forventet, på grund af Corona. Siden marts 2020 har mange brancher med onlinetilbud oplevet hurtig vækst, og de store supermarkeder med levering har også haft gavn af folks selvisolering. Andre brancher, såsom onlinebutikker til mode, møbler eller kosmetik samt tilbud om e-læring og telemedicin rapporterer også om støt voksende salg.
Læs mere
E-administration Hvor meget bruger folk onlineadministration
Hvis internettet tillader det, kan processer udføres mellem staten og dens borgere, hvilket kaldes e-administration (elektronisk administration). Registreringen af en nyfødt, ændring af affaldsstørrelse eller måleraflæsning af vandmåleren - mange tidligere klassiske processer til kontroller, kan i dag nu udføres behageligt fra ens eget hjem. Denne service er dog ikke modtaget lige godt i alle lande, hvilket fremgår af en brugerundersøgelse fra 2018, der har interageret med offentlige myndigheder over en bestemt periode.
Læs mere
Internationale onlinebutikker
Onlinehandlen er vokset støt med omkring fem procent årligt i løbet af det sidste årti, og det er især butikker inden for tøj, elektronik og underholdning der regelmæssigt har draget fordel af denne stigning. Bekvem shopping med blot et par klik, har længe været en del af hverdagen for den yngre generation, men fans af klassiske indkøbscentre er også i stigende grad afhængige af onlineshopping, takket være nye, internationale udviklinger.
Læs mere
Corona som en mulighed for digital og stationær detailhandel
Foråret 2020 bragte Corona til Europa, og dermed kom en ny normalitet ind i hverdagen, som også har en varig indvirkning på forbrugernes adfærd. Med de første begrænsninger var der allerede en stor tendens mod onlineshopping, og detailhandlere og tjenesteudbydere skal også tilpasse sig de nye forhold på lang sigt.
Læs mere