Professionel transskribering på engelsk

Professionel transskribering på engelsk

Transskribering af ​​en lyd- eller videofil på engelsk, muliggør en detaljeret optagelse og skrivning af verbatim tale fra interviews, gruppediskussioner, podcasts, videoklip og mange andre formater. Transskribering kan let gennemsøges efter specifikke udtryk, kan arkiveres meningsfuldt og oversættes uden problemer. Grundlæggende tilbyder vores transskriberingskontor to forskellige former for lyd- og videotransskriberinger, som kan vælges afhængigt af den tilsigtede anvendelse:

 

Ren transskribering eller bogstavelig transskribering 

Den påtænkte anvendelse af den skriftlige form af filen med en stemmeoptagelse, angiver allerede reglerne som transskriberingskontoret skal arbejde med. Vi transskriberer grundlæggende set i henhold til et af følgende to regelsæt:

Ren transskribering:

For en ren transskribering er der optaget en detaljeret tale. Rømmen og andre irrelevante lyde korrigeres. Dermed skabes der generelt en kortere transskribering, end den mere detaljerede form. Samtidig opretholder transskriberingstjenesten en korrekt skriftlig sprogstil, og forkorter eventuelle gentagelser fra transskriberingen.

Bogstavelig transskribering:

Ved den bogstavelige transskribering registreres en tale ikke kun i detaljer, det inkluderer også ord for ord og alle lyde. Bifald eller pauser registreres i parentes. Rømmen eller tøven fra taleren noteres også, og al samtale er inkluderet i denne form for transskribering. Den originale tekst registreres uden korrektioner eller tegnsætning. En korrektion af forkerte steder, løfter eller gentagelser udføres kun på anmodning.

 

Professionelle transskriberinger af video- og lydfiler på engelsk

Vores transskriberingstjeneste håndterer alle almindelige former for indspillet, verbatim tale. Vi transskriberer video- eller lydinterviews, reklamer, foredrag og mange andre formater på britisk og amerikansk engelsk.

Ønsker du flere oplysninger, eller har du brug for vores hjælp til video- og lydtransskriberinger? Du kan bruge vores kontaktformular til at kontakte os for uforpligtende forespørgsler, hvorefter du inden for kort tid modtager et konkret tilbud.

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre