Oversættelser af PCR-/COVID-19-testresultater

Oversættelser af PCR-/COVID-19-testresultater

Skal du have udført en PCR-test for COVID-19 i forbindelse med rejse i udlandet? Afhængigt af omstændighederne skal du måske fremvise en certificeret oversættelse af testresultaterne. Hvis det er tilfældet, skal du bruge en professionel oversætter.

 

Hvornår er det nødvendigt at oversætte resultaterne af en PCR-test?

En PCR-test med et negativt resultat for COVID-19 kan være påkrævet af visse myndigheder og organisationer (told, flyselskaber osv.), for eksempel i forbindelse med en rejse eller visum-ansøgning.

Disse krav afhænger af bestemmelserne i de individuelle lande iht. den nuværende status for sundhedskrisen i landet. Hvis du for eksempel rejser fra et land med høj risiko, vil dit destinationsland måske kræve et negativt testresultat, når du lander i lufthavnen.

Hvis det er nødvendigt at fremvise en test, kan det være nødvendigt, at den er oversat af en professionel oversætter, (hvis landet, hvor resultaterne er noteret ned, er anderledes end det sprog, der anvendes i destinationslandet).

 

Oversættelser af PCR-testresultater med Alphatrad Denmark

Hos Alphatrad Denmark har vi professionelle oversættere, som er i stand til at oversætte dine PCR-testresultater. Ved anmodning leverer vi en certificeret oversættelse, så dokumentet er gyldigt ift. de relevante myndigheder.

Vores oversættere garanterer dig en pålidelig og juridisk certificeret oversættelse. Det originale layout overholdes, og de medicinske udtryk er oversat nøjagtigt og korrekt. Vi garanterer en hurtig levering der sikrer, at du har dine testresultater inden for den deadline som er påkrævet af myndighederne.

Dokumentet vil blive sendt til dig pr. e-mail eller via brevpost, hvis det ønskes.

Vi kan tilbyde at oversætte resultaterne til en bred vifte af sprogkombinationer, fra de mest almindelige til sjældne. Engelsk-dansk, fransk-dansk, dansk-spansk, dansk-tysk, dansk-portugisisk, dansk-italiensk osv.

 

Svar på dine spørgsmål om oversættelse af PCR-test

PCR star for polymerase chain reaction (engelsk). Det er en molekulær biologisk metode..

For at få en PCR-test oversat til spansk, skal du bruge en professionel oversætter. Det er bedst at bruge en officiel oversætter eller et oversætterbureau, som kan attestere gyldigheden af oversættelsen af det originale dokument.

For at oversætte en PCR-test til engelsk, skal du kontakte et oversætterbureau, der laver officielle oversættelser og som kan oversætte et PCR-testresultat til engelsk. For at få en PCR- test på engelsk, kan du også spørge, om du kan få resultatet på engelsk direkte fra det center, hvor du får taget testen.

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre