Oversættelsesbureau i Århus

Leder du efter et sprog- og oversættelsesbureau i Århus?

Vores sprog- og oversættelseskontor i København, hjælper gerne alle kunder fra Århus og regionen. 

 

Vi tilbyder:

Oversættelsesbureauet Alphatrad Danmark kan oversætte dine dokumenter fra og til flere end 100 sprog, herunder:

Kan du ikke finde det sprog, du leder efter?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke kan finde det sprog, du leder efter. Vores omfattende netværk af oversættere, tolke og andre sprogeksperter, samt en sofistikeret søgningsproces, gør det muligt hurtigt at finde kvalificerede eksperter, selv for usædvanlige sprog. 

Send dine dokumenter til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, og det viser dig kvaliteten af vores arbejde. 

Fjern bøvlet med din flersprogede kommunikation: mail os på info@alphatrad.dk eller ring til os på 80 25 29 62.

Vores bureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til virksomheder og institutioner.

Åbningstider:

Kontoret er ikke åbent for offentligheden.

Besøg af virksomheder som er interesseret i et samarbejde, kan arrangeres efter en forespørgsel.

Alphatrad Danmark
Kongens Nytorv 26, 3. sal
c/o DEinternational Denmark ApS
DK-1050 København K

Oversættelsesbureau i Århus

Århus er den andenstørste by i Danmark, og den største i Jylland.

Danmarks næststørste by betyder måske ikke meget i starten: Århus har omkring 250.000 indbyggere, men Århus ser meget større ud, i forhold til hvad befolkningen antyder. Det er meget afslappet her (du skal kun være opmærksom på de utallige livlige cyklister). Byens storbyagtige flair, skyldes faciliteterne, som ikke kun er bemærkelsesværdige i en national sammenligning. Først og fremmest har byen naturligvis det meget besøgte Aros, hvis udstillinger, og dens permanente samling med værker af moderne og tidløse, især danske kunstnere. Som dermed nemt kan hævde at være en af hovedattraktionerne.

På taget af den røde murstensterning, har den danske kunstner Olafur Eliasson installeret Rainbow Panorama, en tur, der er glaseret indad og udad med ruder, der er tonet i regnbuens farver, den ene efter den anden, så man dermed altid har en speciel, og anderledes udsigt over havnebyen. Denne farverige krone, der er synlig fra lang afstand, blev det nye vartegn.

Århus er Jyllands kommercielle centrum. De vigtigste brancher er maskin- og tekstilindustrien (f.eks. Sportsudstyrsproducenten Hummel). Havnen eksporterer hovedsageligt landbrugsprodukter, mens den største import er kul og jern. Århus er hovedkvarter for drikkevarevirksomheden Royal Unibrew. Stibo A/S, der blev grundlagt i 1794 som et trykkeri, er en af ​​de ældste virksomheder inden for den internationale software-, it- og trykkerivirksomhed, med base i Århus.