Sprogløsninger & Oversættelsesbureau i København, Danmark

Vores oversættelsesbureau i København (Danmark) ligger i hjertet af byen og leverer en række forskellige services.

Vi har et team af professionelle oversættere, som vil tilse dine behov. Kontakt os for mere information.

København; en flersproget, multikulturel og pulserende by. Med så stor mangfoldighed, er der konstant efterspørgsel efter sprogservice og vi er her for at hjælpe! Vores oversættere er fuldkommen fordybet i byens travle forretningsliv og er øvet i at oversætte alle dine vigtige dokumenter – lige fra kontrakter og retningslinjer, til hjemmesider og transskriptioner og mere!

 

Vi tilbyder:

Oversættelsesbureauet Alphatrad Danmark kan oversætte dine dokumenter fra/til flere end 100 sprog, herunder:

Kan du ikke finde det sprog, du leder efter?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke kan finde det sprog, du leder efter. Vores omfattende netværk af oversættere, tolke og andre sprogeksperter, samt en sofistikeret søgningsproces, gør det muligt hurtigt at finde kvalificerede eksperter, selv for usædvanlige sprog. 

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, hvilket vil vise dig kvaliteten af vores arbejde. 

Vores kontor i København hjælper gerne kunder over hele Danmark, både fra Århus, Odense, Aalborg, Vejle, Esbjerg og mange andre byer og regioner.

Fjern bøvlet ved din flersprogede kommunikation: mail os på cph@alphatrad.com eller ring til os på 80 25 29 62.

Vores bureau tilbyder udelukkende oversættelser og andre sprogtjenester til virksomheder og institutioner.

Åbningstider:

Kontoret er ikke åbent for offentligheden.

Besøg af virksomheder som er interesseret i et samarbejde, kan arrangeres efter en forespørgsel.

Alphatrad Danmark
c/o DEinternational Denmark ApS | Kongens Nytorv 26, 3. sal
DK-1050 København K

Oversættelsesbureau København, Danmark

København kræver kvalitet og venlighed.

København bliver år efter år kåret som en af de bedste byer at leve i. Den danske hovedstad ligger også i toppen, når der er tale om både miljøvenlighed og ”erhvervsvenlighed”. Verdensbanken har således vurderet Danmark til at være det mest erhvervsvenlige land i Europa og blandt de 5 bedste lande i verden at starte virksomhed i. Takket været et højt ambitionsniveau, når der er tale om miljøvenlighed, men også en kulturel bevidsthed omkring bæredygtighed, som blandt andet kan ses på hovedstadens mange cyklister, er København også blevet udnævnt som Europas Grønne Hovedstad i 2014.

Disse priser er et bevis på at København er en by, hvor der stilles krav om kvalitet og brugervenlighed, både når der er tale om ydelser og produkter til den private bruger, men også når der kommunikeres med virksomheder, på dansk eller et andet sprog.