Oversættelsesbureau i Odense

Leder du efter et sprog- og oversættelsesbureau i Odense?

Vores sprog- og oversættelseskontor i København, hjælper gerne alle kunder fra Odense og regionen. 

 

Vi tilbyder:

Oversættelsesbureauet Alphatrad Danmark kan oversætte dine dokumenter fra og til flere end 100 sprog, herunder:

Kan du ikke finde det sprog, du leder efter?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke kan finde det sprog, du leder efter. Vores omfattende netværk af oversættere, tolke og andre sprogeksperter samt en sofistikeret søgningsproces gør det muligt hurtigt at finde kvalificerede eksperter – selv for usædvanlige sprog. 

Send dine dokumenter til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, og det viser dig kvaliteten af vores arbejde. 

Fjern bøvlet med din flersprogede kommunikation: mail os på info@alphatrad.dk eller ring til os på 80 25 29 62.

Vores bureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til virksomheder og institutioner.

Åbningstider:

Kontoret er ikke åbent for offentligheden.

Besøg af virksomheder som er interesseret i et samarbejde, kan arrangeres efter en forespørgsel.

Alphatrad Danmark
Kongens Nytorv 26, 3. sal
c/o DEinternational Denmark ApS
DK-1050 København K

Oversættelsesbureau Odense

Eventyrbyen på Fyn

Odense er en kulturel og historisk by, og byens lange historie kan tydeligt ses og mærkes. Hans Christian Andersen blev født i Odense, og hans livlige fantasi inspirerer og former byen i dag. Man kan følge H.C. Andersens fodspor gennem den historiske gamle bydel, og få en fornemmelse af livet i Odense, som det var for 200 år siden.

Porten til Europa

Regionen Syddanmark er et dynamisk vækstområde med en central geografisk placering. Dette gælder ikke kun for resten af ​​Danmark, men også for Tyskland, som er Danmarks største handelspartner, samt resten af ​​Europa.

Et af de største og mest moderne hospitaler i Skandinavien, Odense Universitetshospital, ligger i det sydlige Danmark, og har specialiseret sig i hjerte-kar-sygdomme, kræft og gentransplantation af fingre, hænder osv. Danmarks tredjestørste universitet, Syddansk Universitet, er også hjemme i regionen med campus i Esbjerg, Kolding, Odense, Sønderborg, København og Slagelse.

Flere virksomheder fra det sydlige Danmark er verdensberømt: Linak på Als, Danfoss i Nordborg, Ecco Danmark i Tønder og LEGO i Billund. Regionen er også hjemsted for offshoreindustrien i Esbjerg.