Professionel transskribering på italiensk

transskribering på italiensk

Skrivning af samtaler gør det ikke kun lettere at arbejde videnskabeligt med mundtlige samtaler, eller indholdet af paneldiskussioner, men skaber også anvendelsesmuligheder inden for de nye medier. Transskribering muliggør en lydløs streaming af videoer i offentlig transport, og understøtter også arkivering af samtaler. Der er dybest set to forskellige former for transskribering, og den tilsigtede anvendelse af dokumentet afgør, hvilken af ​​de to der giver mening.

 

Ren (enkel) transskribering på italiensk

En ren transskribering gengiver, hvad der er blevet sagt i en lidt forkortet version, fordi gentagelser eller tøven fra taleren ikke er dokumenteret, ligesom andre pauser og lignende. Enkel transskribering er ideel til arkivering af samtaler internt som et dokument, og den rene form er normalt tilstrækkelig til brug på de sociale medier.

Bogstavelig transskribering:

Omfanget af tjenester til en bogstavelig transskribering inkluderer ikke kun den ordrette skrivning af det, der er blevet sagt, men også alle pauser og lignende. Hver tøven fra taleren noteres ned, og publikums reaktion kan læses. Pauser, bifald, stillede spørgsmål dokumenteres i den detaljerede transskribering, og kan efter anmodning, også leveres med tidsstempler. Dette skaber omfattende dokumenter, der også kan redigeres videnskabeligt.

 

Professionel transskribering af video- og lydfiler på italiensk

Vores transskriberingstjeneste behandler alle almindelige formater, hurtigt og pålideligt. Vi transskriberer interviews, podcasts, paneldiskussioner, talerunder, foredrag og meget mere. Vores service inkluderer tjenesten i den valgte form for transskribering, og naturligvis er yderligere aftaler også mulige.

For en uforpligtende henvendelse skal du blot bruge vores kontaktformular, som også giver dig mulighed for at uploade filer. Vi ser frem til et velfungerende samarbejde!