Det brasilianske marked og oversættelser til/fra brasiliansk portugisisk

Brasilien er verdens syvende største økonomi, og er utrolig godt forbundet til de andre lande i Latinamerika. Med 200 millioner indbyggere og en mellemklasse der vokser hurtigt, er Brasilien et interessant marked for europæiske virksomheder. Idet udsigterne for økonomien forbedres, er der tendens til, at befolkningen og landet investerer flere penge.

 

Muligheder

Efter valget af en ny regering i oktober 2018, er Brasilien igen mere åben for forretningsmuligheder. Det største land i Sydamerika repræsenterer et enestående marked for erfarne europæiske eksportører, på tværs af mange sektorer. Commercial Service Brazil (CS Brazil) har prioriteret seks sektorer som har en høj eksportpotentiale: energi, infrastruktur, sundhed, forsvar og luftfart, samt IT, og fire andre tjenester: uddannelse, turisme, franchising og fintech.

Når det kommer til mere end 88 millioner brasilianske online shoppere, er de vigtigste købsinteresser elektroniske enheder, computere, mode og tilbehør. De fleste brasilianere foretrækker at handle på markedspladser og gruppekøb hjemmesider, såsom Peixe Urbano, som er en rabathjemmeside svarende til Groupon i USA. Andre populære hjemmesider inkluderer MercadoLivre Brazil og Magazine Luiza.

Hvis du ønsker at eksportere til Brasilien, er det bedst at:

  • Udvikle forhold
  • Skabe en tilstedeværelse
  • Deltage i messer
  • Kende reguleringer og standarder

 

Sproglig support

Vores bureau har naturligvis erfarne oversættere tilgængelige, som har sproget som deres modersmål, samt andre brasiliansk portugisisk sprogeksperter der tilbyder et stort udvalg af sprogtjenester.

Dansk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Engelsk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Tysk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Fransk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Italiensk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Spansk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Hollandsk ↔ Brasiliansk Portugisisk

Andre kombinationer er tilgængelige på anmodning

Foruden portugisiske oversættere, har vi også portugisiske sprogeksperter der tilbyder andre former for sprogtjenester:

Vi ser frem til at høre fra dig. Den bedste måde at kontakte os på, er via vores online formular eller via e-mail.