Hvilke værktøjer er hovedsageligt velegnede til videokonferencer?

I dag er der flere programmer, der giver dig mulighed for at organisere en videokonference, hvoraf nogle er gratis og tillader begrænset brug, andre skal der betales for, og er derfor beregnet til professionel og regelmæssig brug.

Når vi udfører onlinetolkning af vores kunders videokonferencer, er vi afhængige af de mest anvendte platforme, som er præsenteret nedenfor.

Sådanne værktøjer tilbyder adskillige funktioner, såsom skærmopdeling (billede-i-billede) og fælles videresendelse af indhold. De letter ens hjemmearbejde ("hjemmekontor") og kan i nogle tilfælde også bruge eller oprette eksisterende internationale netværk - selvfølgelig uden at de involverede behøver at skifte lokation. I mange tilfælde er det imidlertid tilrådeligt at få hjælp af en tolk. Dette kaldes ofte for onlinetolkning, fordi denne service leveres via et virtuelt mødelokale.

 

Problemfri onlinetolkning takket være komfortable videokonferenceværktøjer

Vores kunder kan bruge forskellige platforme, såsom Zoom Meetings og Microsoft Teams, som hver gør det muligt at arrangere virtuelle møder, med blot et par trin eller museklik.

Foruden opsætning af videoforbindelser, tilbyder disse platforme ofte funktioner såsom opdeling af skærmen (billedsektorering), chatrum og fælles offentliggørelse af indhold; dette gør tolkningen mærkbart lettere, og resulterer ofte i tolkning af en væsentligt højere kvalitet.

 

Vi anvender to velkendte platforme

Zoom Meetings

Zoom Meetings er et videokonferenceværktøj til forretningskommunikation, der gør det muligt at organisere møder med adskillige deltagere og om nødvendigt med en tolk. Tjenesten kan anvendes hurtigt og fleksibelt: Administratoren af ​​sessionen opretter en invitation, som derefter sendes til deltagerne i form af et link via e-mail. Deltagerne er ikke forpligtet til at registrere sig på Zoom hjemmesiden. Det er nok at klikke på linket, for at komme ind i det virtuelle mødelokale.

Det skal bemærkes, at mødetiden er begrænset til 40 minutter med mere end to deltagere, med den gratis version. Der er i øjeblikket ingen tidsbegrænsning for onlinemøder med kun to deltagere.

Som et resultat af dette, bruger vi forretningsversionen, og kan derfor garantere vores kunder en ubegrænset varighed af deres sessioner.

Microsoft Teams

Denne platform muliggør tilrettelæggelse af videokonferencer, samt delt realtidsadgang til Office dokumenter.

Microsoft Teams programmet har et gratis tilbud, så der kan afholdes videokonferencer med et filvolumen på 10 GB pr. team, plus 2 GB pr. bruger.

Her kan skærmen også opdeles (billede-i-billede tilstand) og der er en fælles deling af Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote-filer, endvidere kan der også anvendes eksterne applikationer.

 

Yderligere platforme fra andre udbydere er nævnt nedenfor, men af forskellige årsager, anvender vi dem ikke.

Skype

Skype har opnået et vist niveau af opmærksomhed blandt offentligheden i betragtning af dets tilbud om lyd og videoopkald (individuel AV-transmission) og er tilgængelig i en browserversion. En pc-grænseflade gør det muligt for online messenger at oprette et gratis videoopkald. Adgangen er gratis, og der kræves kun linkadgang for at deltage i et møde, dvs. registrering er ikke påkrævet her.

Skype Business versionen ("Skype for Business") tilbydes specifikt til virksomheder, og er designet til forretningsmøder i et stort miljø.

Denne version fokuserer på iværksætterområdet, og har centrale funktioner til at organisere møder, udveksle information i realtid og udveksle indhold under præsentationen, takket være integrationen af ​​Office 365 Pro. Et andet kendetegn ved forretningsversionen, er dens evne til at programmere møder direkte i ens Outlook kalender.

 

Kontakt os uforpligtende via vores onlineformular eller via e-mail og hør mere om vores priser og omkostninger for din specifikke anmodning vedrørende onlinetolkning.