Professionel transskribering på portugisisk

transskribering på portugisisk

Transskribering af video- og lydfiler på portugisisk, gør det ikke kun lettere at arkivere talte taler og diskussioner, men er også interessant for nye medier. Podcasts og korte klip kan dermed også streames lydløst, uden at miste deres værdi. Taler og paneldiskussioner, eller foredrag ved begivenheder går hurtigt tabt i arkivet som lyd- eller videofiler, fordi en meningsfuld indeksering ikke er mulig, men som en transskribering, kan alt indhold derimod søges og arkiveres enkelt og specifikt. Vil du have din fil redigeret af vores transskriberingskonto? Vi tilbyder to forskellige typer af transskribering.

 

Ren transskribering og bogstavelig transskribering

Med en ren transskribering modtager du et dokument, hvor udsagnene fra taleren optages ordret. Gentagelser fjernes imidlertid, og reaktionerne fra publikum, såsom bifald eller hvisken, forbliver udokumenterede. Denne enkle og forkortede form for transskribering er velegnet til intern arkivering af optagelser, og tilbyder understøttende undertekster til klip og videoinstruktioner.

Som en del af en bogstavelig transskribering, registrerer vi også fortalelser, gentagelser og alle andre pauser til lydsporet. Samtidig bevares også alle spørgsmål og pauser. Dette skaber et omfattende dokument, der også på anmodning, kan leveres med tidsstempler. Denne nøjagtige form for transskribering muliggør en senere nøjagtig analyse af hele situationen, da et muligt stop af taleren, og reaktionen fra de tilstedeværende, registreres skriftligt.

 

Professionel transskribering af video- og lydfiler på portugisisk

Vi er din partner til video- og lydtransskriberinger af alle almindelige formater. Foruden podcasts og diskussionsgrupper, behandler vi også interviews og videofiler i henhold til de regler, du har brug for.

Vores transskriberingskontor hjælper dig gerne med dit projekt. Du kan kontakte os uforpligtende ved hjælp af vores kontaktformular, hvorefter du vil modtage et konkret tilbud med en tidsplan efter anmodning.