Korrekturlæsning og redigering på italiensk

Korrekturlæsning italiensk

Som alle de andre romanske sprog, stammer italiensk fra latin. Det italienske sprog har udviklet sig i flere forskellige etaper, indtil man omkring år 1840 nåede Italiano del Duemila, som er det moderne italienske sprog. Der er omkring 55 millioner mennesker der har italiensk som modersmål, og som sikrer, at vi alle kan nyde det melodiske sprog. De forskellige dialekter, som også findes på andre sprog, er uden tvivl fremhævet i Italien, og på global plan.

 

Vi påtager os gerne at korrekturlæse dine italienske tekster.

Vi kan dermed hjælpe med for eksempel tekster til magasiner eller brochurer, samt juridiske tekster eller andre dokumenter til officielle lejligheder.

 

Korrekturlæsning (proofreading) på italiensk

Du ønsker at få dine italienske tekster gennemset af et korrekturkontor, så de kan blive gennemgået for ortografiske og grammatiske fejl? Vores eksperter der har italiensk som modersmål, hjælper gerne med denne opgave. I denne forbindelse vil stilen på dine tekster forblive uberørt, og overført i dens originale skrivestil.

 

Redigering på italiensk

Når det kommer til vores redigeringstjenester på italiensk, gennemgår vi omhyggeligt teksterne for ortografiske og grammatiske fejl, og vi gennemgår endvidere også skrivestilen. Dermed bliver tonen i teksterne ikke ændret, men en ekspert vil foretage mindre ændringer, for at sikre, at teksten er flydende og forståelig.

 

Ønsker du vores hjælp til dine italienske tekster?

Så brug vores gratis og uforpligtende kontaktformular til din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan være behjælpelig med et tilbud.

 

Se også: