Korrekturlæsning og redigering på portugisisk

Korrekturlæsning og redigering på portugisisk

Idet den romerske indflydelse, i form af det latinske sprog, aftog fra Portugal, kunne det portugisiske sprog, det såkaldte vulgærlatin, videreudvikle sig. Det første portugisiske universitet blev grundlagt i 1290, og den regerende konge fastslå, at det ikke var den klassiske latin der skulle anvendes, men derimod det portugisiske sprog. I dag er der samlet fire lande der anvender portugisisk som det officielle sprog, og der er mere end 230 millioner mennesker verden over, der har det som modersmål.

 

Leder du efter professionel hjælp til bearbejdning af dine tekster på portugisisk?

Foruden brochurer og magasiner, kan vores sprogeksperter også hjælpe med cv’er, juridiske tekster og andre former for dokumenter. Vi hjælper dig gerne videre med dit projekt.

 

Proofreading på portugisisk

Vores korrekturlæsningskontor arbejder med tekster til Portugal og Brasilien, og vi lægger stor vægt på at samarbejde med professionelle som har portugisisk som modersmål, for at sikre en korrekt tilpasning af teksterne, til enhver sprogregion. Alle proofreading opgaver på portugisisk vil indeholde en kontrol af ortografiske og grammatiske fejl, uden dog at ændre indhold eller den anvendte skrivestil.

 

Redigering på portugisisk

Kræver dine tekster en komplet bearbejdning med en kontrol af stavefejl, grammatik og skrivestil? Vores editingeksperter er hovedsageligt folk der har portugisisk som modersmål, og som vil gennemgå dine tekster på en omfattende og pålideligt.

 

Du ønsker at anvende vores professionelle hjælp?

Kontakt os helt uforpligtende gennem vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Se også: