Onlinetolkning - vigtige fordele

onlinetolkning

I forbindelse med Corona-krisen er videokonferencer blevet vigtigere og vigtigere. Dette gælder især for onlinetolkning, også kendt som fjerntolkning, som bliver brugt mere og mere af virksomhederne. Denne form for tolkning, tilbyder et effektivt og hurtigt alternativ til din flersprogede udveksling. Her er et overblik over de vigtigste fordele.

 

Hvad betyder onlinetolkning?

Navnet afslører det allerede: Onlinetolkning er en tolkningstjeneste i forbindelse med en videokonference. Dermed har du mulighed for at logge dig ind til en virtuel konference, via din computer, tablet eller smartphone, og være vidende til, hvordan udvekslingen mellem de flersprogede deltagere bliver tolket. Denne tjeneste kan være særdeles nyttig under dine interne møder med multikulturelle teams og partnere, såvel som under dine samtaler med internationale kunder.

 

Fordele ved onlinetolkning

Onlinetolkning har utallige fordele. Disse inkluderer:

 

Omkostningsreduktion

I første omgang vil en onlinetolkning betyde en fordel for virksomheden. Tolken har ingen rejsetid, så udgifterne til tjenesten reduceres med de afholdte rejseudgifter, hvilket oftest kan være dyrt, i tilfælde af en udlandsrejse.

           

En service af høj kvalitet

I modsætning til hvad der undertiden antages, har fjerntolkning ingen indflydelse på kvaliteten af ​​denne service. Til videokonferencer bruger vi kraftfuld software, der tilbyder fremragende lyd- og billedkvalitet, og muliggør en komplet stemmefornemmelse.

På den anden side finder man fjerntolken, der er specielt uddannet til sådanne tjenester, og som er i stand til at give deltagerne den sikkerhed de har brug for, så der kan garanteres en flydende udveksling. Enhver deltager i mødet kan let etablere en interaktion og drage fordel af dynamiske, loyale og professionelle tolketjenester. Det skal også bemærkes, at fjerntolken selvfølgelig opretholder den absolutte fortrolighed af indholdet af din udveksling.

 

Omgående tilgængelighed ved presserende anmodninger

Det eneste krav, der skal være opfyldt for at kunne bruge denne tjeneste, er en stabil internetforbindelse, så et højt niveau af lydhørhed hos de professionelle kan garanteres. Dette giver dig mulighed for at reagere på dine presserende forespørgsler, f.eks. et møde der dukker op i sidste øjeblik.

 

Større fleksibilitet

Desuden kan valget af dag og tid, og naturligvis placeringen, gøres mere fleksibelt. Med onlinetolkning kan tjenesteudbyderen være i deres hjem, i enhver del af verden.

 

Et større udvalg af tolke

Helt uafhængigt af en geografisk placering, har du en bred vifte af tolke, der kan være overalt i verden. Du kan derfor drage fordel af tilpassede tjenester og vælge en tolk, der har specialiseret sig inden for din branche (medicinsk, juridisk, finansiel, industriel, ...) og dermed fuldt ud forstår dine behov.

Hos Alphatrad tilbyder vi onlinetolkning (telefon- eller videotolkning) i et stort antal sprogkombinationer med specialtolke, der er baseret i forskellige dele af verden.

 

Tilføj ny kommentar