Metropol turisme: De 5 mest populære byer i Europa

Metropol turisme De 5 mest populære byer i Europa

Storbyferier er en sand klassiker når det kommer til en kort pause, og det er især i foråret og forsommeren, at flere og flere rejsende vælger en storbyferie. Forskellige udviklinger i de seneste år har ført til et ægte boom, da Airbnb f.eks. tilbyder overkommelig indkvartering i bymidten, samtidig med de billige flyrejser tillader en afslappet og underholdende rejse. Antallet af overnatninger i storbyerne viser tydeligt, hvilke byer der er særlig populære.

 

Barcelona er den foretrukne destination for rejsende

Sagrada Familia og Güell-parken er blandt de største attraktioner i Europa, og med næsten 20.000 overnatninger pr. 1.000 indbyggere, kan Barcelona kalde sig selv den mest populære europæiske by. London med Big Ben og Paris med Eiffeltårnet, ligger på henholdsvis plads to og tre. Omkring 15.000 overnatninger pr. 1.000 indbyggere viser tydeligt, hvor meget de rejsende elsker disse byer, og hvor mange der ønsker at tilbringe tid der. München og Berlin, de tyske storbyer, ligger på henholdsvis fjerde og femte pladsen på listen over de mest populære europæiske byer. I Rom og Hamburg er der mellem omkring syvtusinde og ottetusinde overnatninger om året, pr. 1.000 indbyggere.  

 

De besøgende er nysgerrige

Enhver, der tilbringer to eller tre dage i Paris eller Barcelona, har masser af tid, og behøver derfor ikke at se seværdighederne i hurtig rækkefølge. Informationer og tips på ens modersmål er derfor en velkommen vejledning, der kan give værdifuld information. Vi hjælper gerne med at oversætte brochurer og rejsetips på mange forskellige sprog. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi vil se frem til din forespørgsel.

*Kilde: Statista