Oversættelser og andre sprogtjenester på armensk

oversættelse armensk

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til armensk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Armensk
  • Engelsk ⇔ Armensk
  • Fransk ⇔ Armensk
  • Tysk ⇔ Armensk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for armensk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om armensk

Armensk tales hovedsageligt i Armenien, men også i Rusland og Frankrig eller i USA. Det armenske sprog er opdelt i fire former, og foruden øst- og det vestarmensk, er der også gammel-armensk som stadig anvendes i dag i kirkerne til gudstjenester. Mellemarmensk/cilicansk armensk udviklede sig til dagligdags sproget mellem 1100- og 1700-tallet. Ordforrådet i det armenske sprog har mange paralleller med det græske, hvorfor det antages at være nært beslægtet med de indo-europæiske sprog. Der kommer imidlertid en del låneord fra det iranske sprog, og en indflydelse fra det persiske sprog er stadig synligt i dag.

Armensk har sit eget alfabet

Allerede i det 5. århundrede udviklede munken Mesrop Maschtoz sit eget alfabet ud fra 36 bogstaver, der er baseret på bogstaverne i det græske alfabet. I dag er der 39 bogstaver, og "f" på armensk bruges kun i fremmedord.