Oversættelser og andre sprogtjenester på georgisk

Oversættelsesbureau oversættelse georgisk

Vores oversætterbureau tilbyder oversættelser og andre sprogtjenester til georgisk, og omvendt

Hvad enten du leder efter specialiserede oversættelser, certificerede oversættelser, tolke, voice-overs, eller korrektioner: Så er vores kontor et fuldservice-sprogbureau, der leverer sprogkundskaber fra professionelle oversættere og andre eksperter over hele verden. Vores netværk leverer en førsteklasses kvalitet til mere end 80 afdelinger i hele Europa. 

 

Vores tjenester inkluderer mange sprogkombinationer:

  • Dansk ⇔ Georgisk
  • Svensk ⇔ Georgisk
  • Engelsk ⇔ Georgisk
  • Fransk ⇔ Georgisk
  • Tysk ⇔ Georgisk
  • og andet

Vores oversættelsesbureau leverer følgende tjenester inden for georgisk:

Vores filialer:

Tilbudsforespørgsel

Du kan indhente et uforpligtende og gratis tilbud via vores Online formular

 

Interessante fakta om georgisk

Georgisk, eller grusinsk, hører til Kartwels-sprogene (sydkaukasiske sprog) sammen med Swanisch, Lasisch og Mingrelisch. Låneordene på georgisk kommer fra både latin, persisk og russisk. Som ved mange andre sprog, bringer modernitet mange engelske udtryk til det georgiske sprog, hvormed ordforrådet der også bruges i sprogets 18 dialekter, udvides.

Et af de ældste og mest vanskelige sprog

Georgisk er et af de ældste sprog i verden, og det vides i dag, at Georgien allerede var bosat i stenalderen. Georgierne betragtes således som de indfødte i Kaukasus. Sprogbjerget, som Kaukasus også blev kaldt i den tidlige middelalder, var en vigtig handelsrute, og romerske kilder viser, at der var behov for mange forskellige oversættere til denne region. Samtidig er Mchedruli-alfabetet et af ​​de ældste skrifter for menneskeheden. Det ældste dokumentationsbevis stammer fra det 2. århundrede, og blev fundet under udgravninger i den østlige del af landet.