Certificeret oversættelse af kørekort

Certificeret oversættelse af kørekort

Alphatrad tilbyder edsvoren oversættelse af kørekort. Vores oversættere har fremragende sproglige færdigheder, er professionelle og præcise. De overholder omhyggeligt de standarder, der gælder i det pågældende land og udviser fuld respekt for fortroligheden af de fremlagte dokumenter og oplysninger.

For at spare dig for at skulle følge kedelige tidskrævende procedurer kan vi i visse lande udføre de legaliserings- eller apostilleprocedurer, der kræves af de lokale myndigheder. Denne procedure er nødvendig for at verificere ægtheden og den juridiske værdi af dokumentets segl og underskrift.

 

Derfor skal du have oversat dit kørekort

Enhver, der ønsker at køre bil, motorcykel eller lastbil, skal have et officielt kørekort. For at være gyldig skal et kørekort udstedt af et tredjeland imidlertid ofte forelægges de relevante myndigheder og ledsages af flere dokumenter, herunder en officiel oversættelse.

Oversættelse af kørekort kan være nødvendig i flere sammenhænge: Rejser i udlandet, forretningsrejser, udstationering, internationale leverancer, osv.

 

Oversættelse af kørekort til 100+ sprog

3.500 erfarne oversættere

Over 80x i hele Europa

Over 40 års erfaring

100+ sprogkombinationer

 

Hvordan får jeg en officiel oversættelse af mit kørekort?

Den nemmeste måde at få dit kørekort officielt oversat på, er at bruge et betroet oversættelsesbureau med et netværk af fagfolk, der er kvalificerede til at udføre oversættelserne.

Hos Alphatrad kan vi oversætte kørekort til mange sprog og certificere dem, så de kan valideres i udlandet.

Oversættelsesbureau i København

E-mail: info@alphatrad.dk

 

Kommerciel hotline: 8025 2962

Fra udlandet: +45 8025 2962

 

Adresse:

Kongens Nytorv 26, 3. sal

c/o DEinternational Denmark ApS

1050 København K

 

>>> Alle oversættelsesbureauer <<<

For et uforpligtende tilbud bedes du udfylde vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at drøfte din anmodning.

 

Ofte stillede spørgsmål om oversættelse af kørekort

Det er svært at sige uden at undersøge dokumenterne. Prisen på oversættelser af kørekort afhænger af flere faktorer, herunder kildetekstens sprog, kompleksitet og længde.

Dine dokumenter og data vil altid blive behandlet fortroligt. Vores oversættelsesbureau kan underskrive en fortrolighedsaftale, hvis du ønsker det.

Autoriserede oversættelser af kørekort tager ofte længere tid end almindelige oversættelser, da kun få oversættere har de nødvendige kvalifikationer. Leveringstider afhænger også af emnet og antallet af ord. Send os dit dokument, så giver vi dig et tilbud, herunder pris og ekspeditionstid.

 

 

Lignende oversættelser:

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre