Mad & Drikke Oversættelsesydelser

Oversættelse Mad Drikke

Vi forstår behovet for oversættelsesydelser indenfor fødevareindustrien, og vi specialiserer os i både tekniske og marketingsrelaterede oversættelser til denne industri.

I vores oversættelsesbureau forstår vi at reklame og marketing, instruktioner, mærkater/ labels samt brochure/ flyers ikke blot skal oversættes korrekt til det påtænkte sprog, det er også vigtigt at oversættelsen er kulturel korrekt. Derfor leverer vi en kyndig og professionel oversættelsesservice for at imødese vores kunders behov.

Optilingua har arbejdet indenfor fødevareindustrien i mere end 35 år, vi har samarbejdet med både små og store virksomheder. Blandt vores kunder kan nævnes nogle af verdens førende virksomheder, såsom PERRIER, WEIGHT WATCHERS, NESTLE og PROCTER & GAMBLE. Vi arbejder konstant på at hjælpe vores kunder med deres flersprogede kommunikationsbehov.

 

Her er et overblik over nogen af de projekter som vi leverer til vores klienter:

 

Alsidig oversættelsesydelser

Vi har kontakt med mere end 3.500 oversættere som er baseret overalt i verden, og vi kan håndtere mere end 100 sprog. Vi leverer jævnligt indfødte professionelle oversættelser, uanset hvilket sprogkombination der påkræves, til nogen af verdens største og mest alsidige virksomheder, indenfor nogle af verdens mest krævende industrier.

For mere information eller hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@alphatrad.dk

 

Se også