Tolkning via telefon

Tolkning via telefon Telefontolkning

Takket være teknologien, har oversætternes aktivitetsområder ændret sig over tiden. For et par årtier siden var tolkning, ansigt til ansigt, hvor alle involverede sad ved et fælles bord, afgørende for en problemfri kommunikation. Opfindelsen af ​​telefonen og billige langdistanceopkald har siden 1980’erne muliggjort en mere effektiv tilgang for alle involverede. Ved telefontolkning er der oprettet en konference mellem mindst tre deltagere via telefonforbindelse. Hvad der stadig krævede et højt niveau af teknologi begyndelsen af ​​1980'erne, er nu med spredningen af internettet og de høje dataoverførselshastigheder muligt fra alle telefonsystemer og computere, og kan bruges via forskellige programmer og værktøjer. Alle deltagere kan høre hinanden, og to samtalepartnere på forskellige sprog kommunikerer via en tolk, der direkte oversætter det respektive udsagn.

 

Hvilke fordele er der ved telefontolkning?

En personlig samtale ved et bord mellem partnere med forskellige sprog kræver normalt, at den ene deltager ankommer, og den anden booker en tolk, hvilket medfører høje omkostninger. Med en telefontolkningstjeneste kan en samtale planlægges og gennemføres inden for kort tid, og til en meget lav pris, sammenlignet med et møde med alle deltagere. På denne måde kan forretningskontakter ikke kun opretholdes effektivt, men akutte produktions- eller leveringsproblemer kan også løses direkte ved hjælp af en direkte telefonforbindelse. I den finansielle sektor, B2B-forhandlinger og mange andre områder er telefontolkning blevet et uundværligt værktøj til at opretholde globale relationer og kontakter.

Fordelene med et overblik:

  • Fjerner rejseudgifter til deltagere og tolk på stedet
  • Der kræves ingen stor teknologisk indsats
  • Kortvarig planlægning er mulig, da der ikke skal reserveres nogen tolk til personligt at være til stede
  • Direkte kommunikation globalt er muligt, til en rimelig pris

 

Vores telefontolkningstjeneste for dig

Vi bruger specifikt kompetente tolke til forskellige sprog og brancher for at forhindre misforståelser inden for teknisk komplekse områder. Vores tolke arbejder fortløbende, hvilket betyder, at når hver deltager afslutter sin tale, har telefontolken formuleret oversættelsen. Sådan sikrer vi, at intet indhold forfalskes eller forkortes. Vi vil med glæde give dig specifikke oplysninger om omkostninger og priser på vores tjenester. Brug vores onlineformular til din forespørgsel, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt med et tilbud.

 

Vi har følgende sprog til rådighed: