Sprog

E-handelsmarked i Rusland
I Rusland, som i de fleste lande rundt omkring i verden, har salget inden for onlinehandel udviklet sig betydeligt hurtigere end forventet, på grund af Corona. Siden marts 2020 har mange brancher med onlinetilbud oplevet hurtig vækst, og de store supermarkeder med levering har også haft gavn af folks selvisolering. Andre brancher, såsom onlinebutikker til mode, møbler eller kosmetik samt tilbud om e-læring og telemedicin rapporterer også om støt voksende salg.
Læs mere
Engelskkundskaber I hvilket land er engelsk fremherskende som fremmedsprog
Engelsk er nutidens verdenssprog. Allerede før spredningen af internettet og den medfølgende globalisering, var engelskkundskaber et grundlæggende krav inden for de fleste erhverv. I dag kan du kommunikere på engelsk i næsten alle verdenslandene, og evalueringen af en test viste, i hvilke lande indbyggerne, foruden deres modersmål, var særligt gode til engelsk. Til dette formål blev der anvendt en sprogprøve i forhold til GER-standarden, der klassificerer fremmedsproglige færdigheder i seks trin.
Læs mere
Telefon- og videotolkning med kinesiske forretningspartnere
Som ved alle forhold, er forretningspartnerskaber baseret på en form for tillid og gensidig forståelse. Selv hvis alle involverede kommer fra den samme kulturelle baggrund, er dette ikke altid let, og når det kommer til forretningspartnere fra fjerne kulturer, ønsker du naturligvis den mest behagelige atmosfære, fordi små misforståelser er uundgåelige. Der er ret store forskelle mellem kinesisk og europæisk kultur, og de er også med til at bestemme den optimale ramme for vellykkede forhandlinger.
Læs mere
Ord der ikke kan oversættes du burde tilføje til dit ordforråd
En populær grund til at lære ord, der ikke kan oversættes, er at de tilbyder livlige beskrivelser af ting ...
Læs mere
Hvilke sprog snakkes der i asien
Der er mere end 4,3 milliarder mennesker, der snakker næsten 2.300 sprog i Asien. Du kender sikkert allerede de mest almindelige som mandarin kinesisk og japansk. Der er dog mange andre udbredte sprog, der muligvis ikke er dig så bekendte. Nogle af dem er er tæt beslægtede, hvilket giver dig et større udbytte. Andre er mere usædvanlige, som giver en unik mulighed for at lære et nyt sprog. I dette indlæg vil vi udforske nogle grene af det sproglige asiatiske familietræ. Disse forskellige og spændende sprog er blot toppen af isbjerget af de talte sprog i Asien.   
Læs mere
Armenske oversættelser alt hvad du har brug for at vide
Armensk er et meget gammelt sprog, der er kendetegnet ved dets unikke alfabet og talrige sproglige særheder. I dag er oversættelsen af ​​dine tekster til armensk særlig interessant, i betragtning af de mange armeniere over hele verden, samt de voksende økonomiske bånd med mange lande.  
Læs mere
Professionel oversættelse på georgisk: Hvorfor er det så vigtigt?
Som et lille østeuropæisk land med 4 millioner indbyggere, har Georgien en ideel geografisk placering ...
Læs mere
måder at sige “tak” på fransk
At lære at sige “tak” på fransk er en af ​​de vigtigste ting, du nogensinde kan gøre. Hvorfor? Det er ret simpelt. Franskmænd elsker personer med gode manerer, og gennem sproget vil du finde vejen til befolkningens hjerte.   “Tak” på fransk Hvad er “tak” på fransk? Her er en hurtig og nem tabel over, hvordan man siger “tak” på fransk. Formel ”tak”
Læs mere
De mest talte sprog i verden
Dette spørgsmål er ikke så enkelt, som det ser ud. Der er et par komplikationer, der gør det svært at give et præcist svar: Først og fremmest, hvad mener du med talt sprog? Ønsker du at rangere sprog efter deres antal indfødte talere eller efter hvor mange mennesker, der overhovedet taler dem, indfødt eller ikke-indfødt? Disse to fremgangsmåder producerer lister, der ser meget forskellige ud.
Læs mere
Forskellen mellem sprog og dialekter
1. Et land har et sprog, mens en dialekt er regionsbestemt Sprog er defineret som “ordene, deres udtale og metoden til at kombinere dem og forstået af et samfund”. Dialekt er derimod defineret som “en regional variation af sprog, kendetegnet ved de forskellige træk ved ordforråd, grammatik og udtale”.
Læs mere
5 fakta om det tyske sprog
1. Udbredelsen af det tyske sprog Tysk tales af mere end 135 millioner mennesker i østrig, Tyskland, Schweiz, Liechtenstein, Luxembourg, dele af Belgien, Norditalien og det østlige Frankrig. Tysk er et af de vigtigste sprog i EU, og i forretningsmæssig sammenhæng også i lande fra Øst- og Midteuropa, hvor økonomien stadig vokser. I udlandet ser tysk også ud til at være ganske populær. Det tyske sprog er også et af de mest udbredte sprog der tales i verden, og befinder sig i øjeblikket på 13. pladsen.  
Læs mere
Det brasilianske marked og oversættelser tilfra brasiliansk portugisisk
Brasilien er verdens syvende største økonomi, og er utrolig godt forbundet til de andre lande i Latinamerika. Med 200 millioner indbyggere og en mellemklasse der vokser hurtigt, er Brasilien et interessant marked for europæiske virksomheder. Idet udsigterne for økonomien forbedres, er der tendens til, at befolkningen og landet investerer flere penge.  
Læs mere
Fremmedsprog giver mange fordele til din indkøbsafdeling
De fleste europæiske virksomheder har fra tid til anden, kontakt med personer i udlandet ...
Læs mere
I den tid vi lever i, spiller computere en vigtig rolle når det kommer ...
Læs mere