Hasteoversættelser

Hasteoversættelser og Hurtig oversættelse

Denne højt prioriterede service gør det muligt for dig at modtage din oversatte tekst inden for et par timer.

Hasteoversættelser er et yderst konkurrencedygtigt koncept, som allerede har tiltrukket flere end 12.000 kunder. Det er yderst let at bestille en hasteoversættelse.

Brug onlineformularen til at få et tilbud på din hasteopgave. Når din ordre er godkendt, modtager du en e-mail med din oversættelse på det valgte sprog.

Uanset om det er på engelsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, hollandsk eller et af de mange andre sprog, kan oversættelsesbureauet Alphatrad håndtere dette grundet vores store netværk af oversættere fra hele verden. Når du sender os dine computerfiler i formaterne Word, Excel eller PowerPoint, modtager du dit oversatte dokument direkte med det oprindelige layout.

 

Effektiv og hurtig oversættelse

Med AlphaSearch, som er vores valg indenfor software-assistance, finder vi lynhurtigt  den bedste ledige oversætter til at opfylde din forespørgsel om en oversættelse inden for den ønskede frist og under hensyn til forventninger, sprog og branche. Alphatrad er eneejer af det yderst konkurrencedygtige værktøj , der er udviklet in-house og skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov.

 

Vi har følgende sprog til rådighed:

Professionelle og hurtige oversættelser

Send dine dokument(er) til os via e-mail for at modtage et uforpligtende tilbud!  

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Det er gratis at bede om et tilbud, og detviser dig kvaliteten af vores arbejde.

 

Se også

Hvad koster en professionel oversættelse?

Anmod om et gratis tilbud

Modtag tilbud indenfor et par timer

  1. Vælg den service du har brug for
  2. Få et tilbud
  3. Bekræft og modtag din ordre