Oversættelse til informationsteknologi industrien

Oversættelse til informationsteknologi industrien

Teknologi som definers af innovative spring, eller menneskelig kapital, udvides med voksende fart over hele verden. Konkurrencen til at udvide eksisterende hjemlige markeder, samt at komme ind på nye markeder, kræver store modige og nye ideer som vil påvirke købere og markeder globalt. Virksomheder planlægger deres markedsføring mod nye voksende markeder som Sydamerika, Indien og Kina, samtidig med, at de også etablerer globale produktionsanlæg for at mindske deres udgifter. Global succes afhænger af, at materialer og instruktioner leveres i et korrekt oversat sprog.

Vi hjælper internationale virksomheder med en effektiv kommunikation i mere end 100 sprog. Nogle af vores eksperter indenfor specifikke områder, har erfaring med at arbejde i laboratoriummer, sammenlagt med omfattende brug af diverse kilder og oversatte dokumenter. De sikrer, at oversættelsen er præcis og anvendelig. Vores DTP ydelser skræddersyer layouttet på de oversatte dokumenter, for at sikre at et oversat produkt, med garanti vil overholde kravene indenfor lovgivningen.

Vi leverer omfattende og skræddersyet globale løsninger, som er omkostningseffektive og garanterer en hurtig leveringstid. Vores unikke metoder, leverer en konstant tydelig og nøjagtig oversættelse af værdifulde informationer.

 

Sådan anmoder du om et tilbud, eller mere information om vores oversættelsesydelser

Ring venligst til os på 8025 2962, for at se hvordan vi kan hjælpe dig med dine oversættelseskrav, eller send os en e-mail på info@alphatrad.dk