Oversættelser til værktøjs- og formfremstilling

Oversættelser til værktøjs- og formfremstilling

Dygtige tømrere, låsesmede eller mekanik overtog værktøjsfremstillingen inden industrialiseringen. Med omkostningseffektive, individuelle løsninger designede de værktøjer og forme til produktion af mekaniske hjælpemidler eller kunstneriske dekorationer. Tandhjul og andre dele til maskiner blev skabt ved timers manuelt arbejde, og indkøb af reservedele eller nye forme var komplicerede og tidskrævende. Kun særligt dygtige håndværkere var i stand til at producere nøjagtigt passende dele, og det var kun ideen om serieproduktionen, der ændrede alt. Med de nye muligheder for industrialisering blev kravene imidlertid mere komplekse, og et nyt erhverv, værktøjs- og formfremstilling, udviklede sig.  

 

Igennem tiden er der opstået fire nøgleområder for industrien:

  • Formfremstilling (støbning, presning, slag, trykning)
  • Målere & måleværktøjer (måleinstrumenter, måleværktøjer & målere)
  • Skæreværktøjer (skære- og formningsværktøjer)
  • Konstruktion af anordninger (anordninger til montering eller demontering af maskiner og komponenter)

 

Mange forskellige brancher og produktionsvirksomheder er afhængige af produkterne fra form- og værktøjsfremstilling i dag, fordi produkter og tjenester kun kan tilbydes effektivt og billigt, hvis der anvendes passende specialværktøjer, eller hvis komponenter kan masseproduceres billigt ved hjælp af forme. Telekommunikationen samt Automobilindustrien eller måleteknologien satser på specielle løsninger fra værktøjs- og formfremstilling.

 

Mange ting ville ikke være muligt uden værktøjs- og formfremstilling

Moderne medicin med dets behov for hjælpemidler og engangsprodukter, ville ikke være muligt uden at fremstille formen til plastforarbejdningsindustrien, og billige komponenter fra serieproduktion er også nødvendige inden for elektronik og telekommunikation. Støbning, trykning eller presning af forme, letter fremstillingen af mange produkter, og i private husholdninger ville der ikke være nogen vaskemaskine eller folie uden værktøjs- og formfremstilling.

 

Undersøgelsen World of Tooling viser internationalt engagement / professionelle oversættelser

Branchen for værktøjs- og formfremstilling har ændret sig markant i de sidste 30 år. Hvor der tidligere var en regional og tæt nærhed, er der i dag efterspørgsel på internationale partnerskaber, fordi kunder kan lide at hente alt fra en enkelt kilde. Specialiseringer inden for metalbearbejdning, udvikling af præcisionsværktøjer og konstruktion af komplekse elværktøjer udgør kun et lille område inden for de mulige aktivitetsområder, og de tekniske krav kræver en høj grad af fleksibilitet fra alle virksomheder i branchen. Mange virksomheder opererer over hele verden, og udvider fortsat deres internationale forretning.

Små og mellemstore virksomheder går også ind på de globale markeder, for at fremme sig selv. Dine internationale aktiviteter har brug for fremragende kommunikation og professionelle oversættelser, der understøtter oprettelsen af langsigtede partnerskaber globalt. Vores tekniske erfarne, oversættere er behjælpelig med netop dette.