Oversættelser til bilbranchen

Oversættelser til bilbranchen

I mange år har Alphatrad leveret kompetente tekniske oversættelser til bilbranchen.

Producenter, leverandører og serviceudbydere, men også reklame, online- og mediebureauer inden for bilbranchen har vist os deres tillid.

Ved vores oversættelser skabes den nødvendige tillid, gennem en omhyggelig tilgang til arbejdet. Takket være vores specialiserede områder inden for juridiske oversættelser og patentoversættelser ved vi hvordan de mange forskellige oplysninger skal behandles, i særdeleshed når det kommer til bilbranchen og deres underleverandører.

Den største fortrolighed er vores absolutte standard. I den meget globaliserede bilbranche er der daglige korrespondancer med udenlandske filialer og leverandører, hvormed man har et stort dagligdags kommunikationsbehov i forbindelse med produktion, salg, publikationer, agenturer og pressearbejde. Oplysninger om modeludviklinger, patenter, virksomhedsstrategier ... er ofte kun tilsigtet en lille gruppe mennesker, fordi fortrolighed ofte har en betydelig konkurrencefaktor.

Inden for bilbranchen er der mange krav om kompetente oversættelser inden for kontraktdesign, patentrettigheder, betjeningsvejledninger, markedsføringsbrochurer eller hjemmesider, som ofte skal oversættes på flere sprog. Dermed er koordinering af en overordnet oversættelsestjeneste ikke kun nyttig, men uundværlig.

 

Vi oversætter regelmæssigt følgende tekster:

 • hjemmesider
 • kontrakter
 • brugervejledninger
 • vedligeholdelsesvejledninger
 • betjeningsvejledninger
 • kataloger og marketingtekster
 • anmeldelser
 • træningsmateriale
 • garantier
 • dokumentation til elbiler
 • dokumentation til udstillinger, internationale messer, studier og fagkonferencer ...

Som eksperter er vi kendt inden for bilbranchen

Vores specialiserede oversætter, der arbejder for bilbranchen, besidder ikke kun de korrekte sprogkundskaber på kilde- og målsprogene, men har også den nødvendige tekniske viden til at navigere og forstå designtegninger, materialeoversigter og processer, samt markedsføring til bilbranchen. Samtidig ved de også, at forretningshemmeligheder skal bevares, og derfor arbejder de alle med den største diskretion når det kommer til data og oplysninger.

Vores oversættelsesbureau har mange års erfaring, hvilket er en af ​​grundene til, at vi arbejder sammen med mange eksperter fra bilbranchen, der har kvalificeret sig som tekniske oversættere.

Derudover dækker vores netværk mere end 80 filialer i hele Europa. Mange af disse er på industrielle placeringer, hvor der er et øget behov for specialiserede oversættelser.

Hvis du ønsker et tilbud eller mere information, bedes du venligst kontakte os via e-mail eller vores tilbudsformular.