Oversættelse til den elektroniske industri

Oversættelse til den elektroniske industri

Mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere, håndholdte PDA, GPS enheder, satelitradioer og anden elektronisk udstyr til forbrugere; bliver konstant forsket, udviklet, produceret, opdateret og brugt globalt. Der er en betydelig konkurrence blandt virksomheder til at ændre på design, opdatere funktionerne samt mindske priserne mens der hurtigt nås nye forbrugere. For at mindske udgifterne, er indholdet af softwaren (UI, hjælp og dokumentation), samt hjemmesider oftest lokaliseret til flere sprog, og de vil oftest blive frigivet på samme tid. Selv når det kommer til arbejdet bagved, er fremstillingen blevet flyttet til andre lokaliteter for at drage fordel af mindre udgifter. For at sikre en god ROI, investerer globale virksomheder i effektiv kommunikation på flere sprog, for at sikre deres brands omdømme, konstanthed samt kvalitetskontrol på alle markeder, på alle tider.

 

Vigtigheden af lokaliseringsekspertise når det kommer til elektronik til forbrugerne

Vi har længe været en fast samarbejdspartner for de virksomheder som fremstiller elektroniske gadgets til forbrugerne. Vores oversættelsesbureau hjælper internationale virksomheder som fremstiller elektroniske gadgets, med at lokalisere deres enheder til de mange globale markeder og vi oversætter deres brugervejledninger samt anden materiale til mere end 100 sprog. Vi leverer en omfattende og skræddersyet lokaliseringsløsning til en god pris, og med en garanti om hurtige leveringstider. Vores unikke metoder sikrer en konstant tydelig, nøjagtig oversættelse af de værdifulde informationer som vores klienter er afhængige af.

 

Sådan anmoder du om et tilbud, eller mere information om vores oversættelsesydelser

Ring venligst til os på 8025 2962, for at se hvordan vi kan hjælpe dig med dine oversættelseskrav, eller send os en e-mail på info@alphatrad.dk