Oversættelsesydelser til den kemiske industri

Kemisk oversættelse

Den kemiske industri skal følge lovgivningerne, samt overholde de retningslinjer som bestemmes af førende industrisammenslutninger. Kemiske fabrikanter arbejder konstant med at udvikle og opdatere deres patenter, sikkerhedsmanualer til deres materialer, rapporter om toksikologi, rapporter om deviation, opsummeringer om specielle produktkarakteristisk, scenario ved udsættelse for kemikalier samt relateret dokumentation. Afhængig af hvor virksomheden er lokaliseret, skal disse dokumenter oversættes til et eller flere sprog, og sendes ind.

Vores oversættelsesbureau har igennem mange år, været en fast samarbejdspartner med den kemiske industri. Vi hjælper internationale virksomheder med en effektiv kommunikation i mere end 100 sprog. Nogle af vores eksperter indenfor specifikke områder, har erfaring med at arbejde i laboratoriummer, sammenlagt med omfattende brug af diverse kilder og oversatte dokumenter. De sikrer, at oversættelsen er præcis og anvendelig. Vores DTP ydelser skræddersyer layouttet på de oversatte dokumenter, for at sikre at et oversat produkt, med garanti vil overholde kravene indenfor lovgivningen.

Vi leverer omfattende og skræddersyet globale løsninger, som er omkostningseffektive og garanterer en hurtig leveringstid. Vores unikke metoder, leverer en konstant tydelig og nøjagtig oversættelse af værdifulde informationer.

 

Sådan anmoder du om et tilbud, eller mere information om vores oversættelsesydelser

Ring venligst til os på 8025 2962, for at se hvordan vi kan hjælpe dig med dine oversættelseskrav, eller send os en e-mail på info@alphatrad.dk